Haberler

Falcao'nun Alternatifi 'Barcelona'dan!

Güncelleme:

Barcelona forması giyen David Villa'nın sezon sonunda Atletico Madrid'e gidebileceği konuşuluyor.

İspanya La Liga ekiplerinden Barcelona forması giyen David Villa'nın sezon sonunda Atletico Madrid'e gidebileceği konuşuluyor. Mundo Deportivo'nun haberine göre, Emre Belözoğlu ve Arda Turan'ın formasını giydiği Atletico Madrid, sezon bitiminde takımdan ayrılma ihtimali oldukça yüksek olan Kolombiyalı golcüsü Radamel Falcao'nun yerine, Barcelona'da yeterince forma şansı bulamayan David Villa'yı düşünüyor.

İddiaya göre gösterdiği performans ile devlerin listesine giren Falcao'nun Real Madrid, Chelsea, Manchester City gibi ekipler tarafından yüksek bonservis bedeli ödenerek transfer edilmesi ihtimaline karşın arayışlara giren Atletico Madrid yönetiminin David Villa için 10 ile 15 milyon euro arasında maliyeti gözden çıkardı. Bu sezon sakatlığında etkisi ile sadece 12 maçta toplam 454 dakika forma giyme şansı bulan 31 yaşındaki oyuncu yine de 5 gol atmayı başardı.

Kaynak: Sporx.com / Spor

Atletico Madrid David Villa Barcelona Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title