Haberler

"Fakir Gelin İstiyorum" Diyen Seda Sayan'a Oğulcan'dan Jet Yanıt: Aşık Olduğum Kadınla Evleneceğim

Güncelleme:

Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin, annesinin "Oğluma fakir bir kızla evlen, sende görsün, sende yaşasın" sözlerine "Ben aşık olduğum kadınla evleneceğim" diyerek cevap verdi.

Geçtiğimiz günlerde 'Şule ile Vitrindekiler' programına konuk olan Seda Sayan, oğlunun evlenmesini çok istediğini söyleyerek "Oğluma fakir bir kızla evlen. Sende görsün, sende yaşasın." dedi. Annesinin bu sözlerine Oğulcan'dan yanıt gecikmedi. Oğulcan, "Ben aşık olduğum kadınla evleneceğim." diyerek konuya son noktayı koydu.

"BEN AŞIK OLDUĞUM KADINLA EVLENECEĞİM"

Seda Sayan'ın "Oğluma fakir bir kızla evlen. Sende görsün, sende yaşasın. Birine bir faydan olsun" diyorum açıklamasına oğlu Oğulcan son noktayı koydu. Dün akşam bir ödül törenine katılan Oğulcan, çıkışta annesinin sözlerinin hatırlatılması üzerine şunları söyledi: "Annem evlenmemi istiyor da tabi ki aşık olduğum biriyle evlenmemi istiyor. Onun oradaki mantığı çok başka, onu ben de anlamadım neden öyle dedi. 'Aşık olduğun biriyle evlen' diyor. Sonra 'fakir biriyle evlen' diyor… 'Fakir' dediği durumu olmayan hani her şeyi benle yaşayıp heyecanlanan biri olsun istiyor ama ben aşık olduğum kadınla evleneceğim."

'Fakir Gelin İstiyorum' Diyen Seda Sayan'a Oğulcan'dan Jet Yanıt: Aşık Olduğum Kadınla Evleneceğim

"OĞULCAN'A FAKİR GELİN BULACAĞIM"

Oğulcan'ın çok vicdanlı olduğunu da sözlerine ekleyen Seda Sayan, gelininin de vicdanlı biri olmasını istediğini dile getirdi. Oğluna fakir bir kız bulacağını söyleyen Sayan, "Oğulcan'a evleneceği kızla ilgili fikirler veriyorum" diyerek nasıl bir gelin istediğini anlattı.

'Fakir Gelin İstiyorum' Diyen Seda Sayan'a Oğulcan'dan Jet Yanıt: Aşık Olduğum Kadınla Evleneceğim

'Fakir Gelin İstiyorum' Diyen Seda Sayan'a Oğulcan'dan Jet Yanıt: Aşık Olduğum Kadınla EvleneceğimOğulcan Engin son olarak sosyetenin tanınmış isimlerinden Sima Tarkan ile aşk yaşamıştı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Oğulcan Engin Seda Sayan Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu?
500

Yorumlar (65)

yelkenli:

Fakir dediğiniz insanlar karakterinden sadaka verse, Ömür boyu karakterli gezersiniz.

32
5
yanıtYanıtla
Sevgi:

Çok güzel bir yorum bendende o kadar kardeşim

yanıt11
yanıt0
XXX:

bırak palavrayı fakirden hiçbişey olmaz elini ver kolunu alamazsın bunlar arabın peşinden gidenlerin palavraları

yanıt4
yanıt10
N35:

NASIL BİR KÜÇÜMSEME NASIL BİR AŞAĞILAMA !! FAKİR NE YA ?? TERBİYESİZLİK GÖRGÜSÜZLÜK BAŞKA BİŞEY DEĞİL BU. . ! OĞLUNUN YERİNDE OLSAYDIM UTANIRDIM ANNESİNİN BU SÖZLERİNDEN

33
1
yanıtYanıtla
OğulCanın oğlu TorunCan:

Utanıyorum büyükannemden ??

yanıt0
yanıt0
YETMİŞ3:

Fakir zaman geçtikçe daha fakir oluyor, zenginde daha zengin. Fakirin yediği soğan bile o kadar zamlanıyorsa yazıklar olsun bunları yaşatanlara. Yiğit bile muhtaç oldu kuru soğana. .

17
2
yanıtYanıtla
SEDAYI İNSAN SAYAMIYORUM:

Fakir birisiyle evlen demek nasıl bir söylemdir bu?İnsanları nasıl küçümsersin sen ya?Allahın görgüsüz yoz insanı. İnsanlığın yüz karaları

17
1
yanıtYanıtla
Beyin fukarası:

Beyin Fukarası Sedadan Akıl dolusu tavsiyeler . . . . Sanarsın Hollywood Bulvarında yıldızı var Allahın Karga seslisi . .

13
4
yanıtYanıtla
METİN:

oğlun fakir kıza ezik muamelesi yapıyormuş

12
4
yanıtYanıtla
KADIN SAÇMALAMIŞ:

fakirleri ne sanıyor ki bunlar. tüm fakirler cennetlik mi? çoğu fakirin kaprisleri ve egosu zenginden beter. halktan kopuk olunca bilmiyorlar. sonradan zenginlik görenler en kötüsü oluyor

14
0
yanıtYanıtla
Tüm 65 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title