Haberler

Faik Öztürk: Bahçeli Siyaha Beyaz Desin, Benim İçin Beyazdır

Güncelleme:

MHP'den milletvekili aday adayı olan iş adamı Faik Öztürk, "Genel Başkanımın fikirlerine son derece saygı duyan bir insanım. Genel Başkanım siyaha beyaz desin benim için beyazdır" dedi.

Adını, Safiye Soyman'la birlikteliği ve ortak şovlarıyla duyuran Faik Öztürk MHP'den aday adayı. Memleketi Elazığ için çalışmak istediğini söyleyen Öztürk, "Medyatikliğimi, bu yüzü, bu vitrini Elazığ'ın reklamı için kullanacağım" dedi.

Gazete Duvar'a verdiği röportajda MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin fikirlerine saygı duyduğunu belirten Öztürk, "Genel Başkanım siyaha beyaz desin benim için beyazdır. Halbuki siyah ama öyle bir bağlılığım var" ifadesini kullandı.

İşte Faik Öztürk'ün açıklamasındaki ilgili kısım;

Çocukluğumdan beri rahmetli Başbuğ'a (Alparslan Türkeş) büyük bir sevdam vardır. Sonra da Sayın Genel Başkanım Devlet Bahçeli'ye. 12 Eylül dönemini iyi yaşayan adamlardan birisiyim. Ülkücüyüm, milliyetçiyim. İçimde de büyük bir bayrak sevdası var. O yüzden MHP'yi seçtim. Partide de iyi bir diyaloğum var. Parti büyüklerim uygun görürlerse Elazığ'dan gidip milletvekili adayı olacağım.

"SİYAHA BEYAZ DESİN BENİM İÇİN BEYAZDIR"

Genel Başkanımın fikirlerine son derece saygı duyan bir insanım. Genel Başkanım siyaha beyaz desin benim için beyazdır. Halbuki siyah ama öyle bir bağlılığım var. Bu 49 yıllık bir parti. Yeni kurulan bir partiye gitmedim, ondan dolayı da çok mutluyum. Cumhur ittifakı olmasa bile yine MHP'den, partiye bağlılığımdan dolayı aday olurdum. Başka bir partiye gidip de aday olmam. Hep ekmeğimin derdinde olduğum için hiç MHP'li olduğumdan dolayı zora da düşmedim.

"BAHÇELİ MUHTEŞEM BİR LİDERDİR"

Türkiye'yi yöneten gerçek bir devlet adamı varsa o da Devlet Bahçeli'dir. Türkiye'de her şeye karar verip iyi hisseden, o gün için ne gerekiyorsa karar veren isimdir. Muhteşem bir liderdir Devlet Bahçeli. Bunları gördüğüm, bildiğim için MHP'den aday oldum.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Milliyetçi Hareket Partisi Devlet Bahçeli Safiye Soyman Elazığ Magazin Haberler

500

Yorumlar (52)

MURAT:

ADAMIN HASI FAİK ABİM SANA OY VERİRİM

4
19
yanıtYanıtla
.:

muro seninde faikten eksik kalır yanın yok

yanıt7
yanıt1
Kartal:

Chp ömrü boyunca bu ülkeye zarar vermiştir.tek başina iktidar olamamıştır.buna ragmen belli bir seçmen gözü kapalı oy verir.bu siyasi yobazlıktır.

4
16
yanıtYanıtla
.:

seçmen özgürdür tercihini bildiği doğrultuda yapar

yanıt2
yanıt0
ipek:

onlarda iktidara gelmek isteyen kendine milletvekili kendine seçmenide kendi menfaatine oy verir. Vatanmış milletmiş önemi olmaz . Yer yer doymazlar aldıkları belediyelerin haline bak izmiri çöplük götürüyor hatay samandağa bak sokaklar çöp yığını hastalık yayılıyor

yanıt0
yanıt2
Ayhan KURT:

TAM BİR DALKAVUK SENDEN VEKİL DEĞİL HIYAR BİLE OLMAZ

15
1
yanıtYanıtla
imzamı atarım:

attım

yanıt4
yanıt1
FAYLIK:

ONA CACIKKKKKK DESEK YOĞURDUN YÜZÜ KIZARIR

yanıt0
yanıt0
ece:

sağolsun bahçeli satesinde herşey çok güzelde beyaza siyah derse siyahmış faik bey içinde 100 oyum olsa vermem millet seni niye seçip oraya gönderiyo hakkımı savundiye birilerilerinin ağzıyla konuşma diye

15
1
yanıtYanıtla
Susen Es:

Kendi fikrine hakim ve ozgur olmayani ben niye seceyim?

14
2
yanıtYanıtla
Tüm 52 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title