Haberler

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit Evlilikleri İçin Psikolojik Destek Almaya Başladılar

Güncelleme:

Magazin camiasının gözde çifti Fahriye Evcen ve Burak Özçivit, evliliklerinde sorun yaşamamak için psikolojik destek almaya başladı.

Son dönemde magazin camiasında artış gösteren boşanmalar, ayrılıklar Burak Özçivit ve Fahriye Evcen çiftini de korkuttu. İkili evlilikleri için önlem amaçlı psikolağa gitmeye başladı.

EVLİLİKLERİNE ZARAR VERMEMEK İÇİN ÖNLEM ALIYORLAR

2017'de nikah masasına oturan çift, yoğun çalışma temposu, hayranlarından gördükleri ilgi ve şöhretin evliliklerine zarar vermemesi için profesyonel bir adım attı.

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit Evlilikleri İçin Psikolojik Destek Almaya Başladılar

PSİKOLOJİK DESTEK ALIYORLAR

Hollywood dünyasının ünlü çiftlerini örnek alan Fahriye Evcen ile Burak Özçivit, önceki haftalarda soluğu Esentepe'deki bir klinikte aldı. Psikolojik destek veren bu kliniğe düzenli olarak gitmeye başlayan çift, metropol hayatından şöhrete kadar yaşamlarındaki her şeyin psikolojilerinde yaratabileceği problemlere karşı şimdiden önlem almaya başladı.

Türkiye ve yurt dışındaki birçok kişi gibi anksiyete bozukluğu yaşayan Fahriye Evcen ile Burak Özçivit'in bu kararında Evcen'in etkisi büyük.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Fahriye Evcen Burak Özçivit Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (24)

ferda:

Baskalarinin kisisel problemlemlerini (bosanma ayrilik v. v gibi) gözlemlemek gerekmez. Her bosanmayi mutsuzlugu evham yaparak Hayat gecmez. önemli olan 2 kafanin anlasmasidir. Bunun icinde psikolog gerekli degil. Ünlü amerikalilari örnek almalarida gerekmez. Amerikalilarin genleri ve kültürleri bizimkiyle farkli. Bizim agladigimiza onlar güler. . En iyisi siz saga sola bakmadan kendi yolunuza gidin.

174
1
yanıtYanıtla
Truth:

Evliliği ciddiye alıyorlar ve tesadüfe bırakmıyorlar. O ayrılığa giden hataları önleyebilirler psikologla. İnşallah ömür boyu beraber mutlu yaşarlar.

85
4
yanıtYanıtla
kral:

cok ince eleyip sık dokursan kehanet kendini gercekleştirir. akışına bırakmak lazım

yanıt0
yanıt0
kral:

cok ince eleyip sık dokursan kehanet kendini gercekleştirir. akışına bırakmak lazım

yanıt0
yanıt0
Bayburt’lu:

cahapeliler bunlarla ne kadar gurur duysalar azdır.

17
21
yanıtYanıtla
Destek önemli evlilikte:

Sadece psikolojik değil fizyolojik ve biyolojik her desteği alabilirler. Ama en önemlisi ekonomik destek bulmak o yoksa katastrofik olur.

31
3
yanıtYanıtla
sss:

rahat bırakın insanları artık ya, siz var ya insanı zorla boşatırsınız yemin ederim:)

17
0
yanıtYanıtla
MELISA58:

Arkadas siz evliliginizi o kadar sikarsaniz illa bir gün problem çikar, birakin hayatinizi yasayin o ne ya psikolojik destek falan filan

10
1
yanıtYanıtla
dogus:

Evlilikte sadece dış güzellik ve geçici aşk olmamalıdır Eğer bunlar varsa sevgi ve saygı yoksa o evlilik İlk gecedeki ilişkiden sonra bir balon gibi yavaş yavaş söner Şimdiki gençlerimizde saygı ve sevgi yerine dış güzellik ve aşka bakıyorlar sonra ayrılıyorlar Allah ıslah etsin hepimizi amin

9
0
yanıtYanıtla
selim:

Herseyden cok paraya bakiyorlar. parali yasli erkeklere bak 25 lik kizlarla geziyor.

yanıt3
yanıt0
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title