Haberler

Fahriye Evcen İçin 'Veda' Vakti

Güncelleme:

Ünü Türkiye sınırlarının dışına taşan Fahriye Evcen 'Veda' isimli dizinin başrolünde oynayacak.

'Yaprak Dökümü' dizisiyle tüm Türkiye'nin tanıdığı bir oyuncu haline gelen Fahriye Evcen, Ortadoğu ve Balkan ülkelerinde de büyük ilgi görüyor. Öyle ki Evcen bu zamana kadar birçok yabancı medya kuruluşuna röportaj verdi.

Bulgaristan'da yayınlanan Elle dergisinin Temmuz sayısına kapak olan Evcen, dergiye bir de röportaj verdi. Evcen'in fotoğraflarını ise Nihat Odabaşı çekti. Evcen ayrıca Lübnan'ın en çok okunan dergisi Snob'un da sorularını yanıtladı.

'VEDA'DA OYNAYACAK

Makedonya'dan İstanbul'a gelen özel bir TV kanalıyla da yeni projeleri üzerine röportaj yapan Fahriye Evcen, Ortadoğu ve Balkanlar'da gördüğü ilgiden çok memnun olduğunu dile getirdi.

Yeni sezon için gelen birçok dizi ve sinema filmi projesini büyük bir titizlikle inceleyen güzel oyuncu; sonunda, Ayşe Kulin'in aynı adlı romanından uyarlanan 'Veda' dizisinde başrol oynamayı kabul etti. Evcen, dizide 'Mehpare' karakterine hayat verecek. Merve Girgin'in yönetmen koltuğunda oturacağı dizinin senaryosunu Sündüz Haşar yazıyor.

FİLMİ KASIM'DA VİZYONDA

Kasım ayında vizyona girecek olan, Özcan Deniz'in yönettiği ve başrolünde oynadığı 'Evim Sensin' isimli sinema filminde rol alan Fahriye Evcen, yeni dizisi 'Veda' için de hazırlıklara başladı.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title