Haberler
Güncelleme:

Fahri Kasırga'dan Darbeci Askere: Emri Kim Verdi

Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Fahri Kasırga'nın darbeci askerlerden biri ile yaptığı konuşmanın görüntüleri ortaya çıktı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (25)

ALLAHU EKBER:

EY AMERIKA ! AVUCUNU YALARSIN AVUCUNU! TEKBIIIR ALLAHU EKBER

50
14
yanıtYanıtla
AKKOYUNLUYAG MAKARNA ORDUSUYAG:

Darbe isteyen Başkanlık sistemi istemeyen ve akp`ye oy vermeyen cehennemliktir Kellesi Gövdesinden Ayrilir . tayip her şeyi bilen ve görendir . tayibin yolundan gidin , gitmeyenleri öldürün ( tayip suresi 7/15 )

7
51
yanıtYanıtla
Recep Atli:

Genel sekreterin askeri sorguya cekme hakki yok. Bu savcinin görevidir. Bu muz cumhuriyetlerinde olur. Bastan savma yönetimde böyle sacmaliklar görülür. Mahkemede davaci olarak cikar meramini anlatirsin. Kimbilir elleri bagli adama iskencede yapmistir bu genel sekreter olacak olan yobaz.

21
31
yanıtYanıtla
Nazir:

Ast ı üstü bilmeyenler var cumhur başkanının genel sekreteri olağan üstü hal herşeyi yapmaya yetkisi var kendisini kaçıran askerlerle yüzleşme yapıyor abartmaya gerek yok ben vatandaşken bile sorgulama hakkım var sen kimden tarafsın yoksa yapılanları haklımı buluyorsun

yanıt10
yanıt12
Recep Atli:

Nazir efendi, bir ülkede herkes savci olmaz. Savcida benim hakimde deyip askeri hapse tiktiran kanunlari cignyen cb nin genel sekreteride ayni olur. Bunlar görevlerini ve sinirlarini kanuni haklarini bilmeyen cahil yöneticiler. Gelismis ülkelerde sekreter sekreterdir savci savcidir. Gelismemis, dandini kimseler tarafindan yönetilen ülkelerde Türkiyede oldugu gibi böyle illegal sorgulamalar kanun cignemeler normaldir. Biz asla demokratik bir ülke olmadik, olmayacagimizin garantiside bu filimdir.

yanıt1
yanıt2
bayram küçükodacı:

ulan öküz daha önce seni öldürmeye çalışan birine ne yapacaksın adam sakin sakin soruyor kominist ökz sen ve senin gibiler adamı linç edersiniz

yanıt0
yanıt0
Adınızı Yazınbaba yorgun:

aklinizin ermedigi büyük oyunlar oynaniyor türkiye üzerinden bizi biribirime yedirme oyunlari parcalamanin birinci asamasi oyuna gelmeyelim akilli olalim türk milleti zeki bir milet

33
2
yanıtYanıtla
Kara:

Yorumlari okuyorumda askerimizin ne cok dusmani varmis, yazik. linc girisiminde bulunanlar ve kafa kesenler derhal idam edilmeli.

13
16
yanıtYanıtla
selef:

Darbe baş tutsaydi, foto , tipki Iran, da Humeyni gibi şip diye türkiyeye getrlcekdi

22
6
yanıtYanıtla
Msttt:

Ona sorgulama hakkını kimse veremez. Bu hak zaten onda vardır. Cünki O zat Başkomutanın Genel Sekreteridir.

20
7
yanıtYanıtla
Laz Kızı:

Sana Bu sorgulama Hakkını Kim Verdi Acaba. Gidin bu sorguyu onlara emir verenlere yapın. . . . Bide Çekip Görüntüsünü Deşifre Ediyorsunuz. . . . Şunu unutmayın ki Ben ve Benim gibiler 3-5 vatan haini yüzünden Ne Askerime Ne Polisime Laf ettirmem. . . . Ben de bu Ülkenin Evladıyım. . . . Askerime Emir verenler Çeksin cezayı. . . . Polisime Emir verenler Çeksin Cezayı. . . Rabbim ne kadar masum Askerim . Polisim varsa En kısa Sürede Aklanmaları Nasip Etsin.

18
7
yanıtYanıtla
TÜRK OĞLU TÜRK:

BEN VERDİM LAZ KIZI CAZ YAPMA OTUR OTURDUĞUN YERDE. ASKER POLİS HEPİMİZİN. O HAİN REİSİN GENEL SEKRETERİNE TERBİYESSİS LAFLAR YAPMIŞ BELKİ DE VURABİLİR DİDE. BUNLARI O ASKER BOZUNTUSUNA SORMUŞ ÇOK MU

yanıt14
yanıt3
çağlar:

bu darbe girişimine oyun diyen kurgu diyen zekası geride olan insanlar , yaa siz vatanınızı sevmeyen insanlarsınız yada hükümet karsıtı oldugunuz için ne yapacagınızı sasırdınız . . . acın gözünüzü çıkın sokaklara

16
9
yanıtYanıtla
aytas c:

Bunlar hükümet karşıtlığı adı altında Vatana ihanet den vatan hainleridir,

yanıt8
yanıt0
ŞAH:

Fahri Kasırga ne zaman savcı olmuş lan

13
12
yanıtYanıtla
KAVKAZ:

cHP VE mHP GENEL BAŞKANLARI DERHAL İSTİFA ETMELİDİR. YAPAMADIKLARI MUHALEFET YÜZÜNDEN DENGELERİ BOZMUŞLARDIR. ÖNLERİNDE HİÇBİR ENGEL OLMADIĞINI GÖRENLER İSE KAFALARINA GÖRE İSTEDİĞİNİ ALIR, İSTEDİĞİNİ SATAR OLMUŞLARDIR. DEMOKRASİ İÇİN KILIÇDAROĞLU VE BAHÇELİ DERHAL İSTİFA. . . . BECEREMİYORSUNUZ. . . BECERİKSİZSİNİZ. . .

18
4
yanıtYanıtla
adam:

yapilan askerimizi etkisizlestirmek türkiyenin bölünmesinin önundeki en büyük engel , türk silahli kuvvetlerini ortadan kaldirmak ici yapilan bir yobaz darbedir.

8
13
yanıtYanıtla
KAVKAZ:

BÜYÜK ORTADOĞU PROJESİ, BEN BU PROJEYE İNANIYORUM. . . AYRICA ANIL ÇEÇEN HOCAMDAN DİNLEDİĞİM GÜNDEN İTİBAREN GERÇEKLEŞTİĞİNİ DE GÖRÜYORUM. BENİMDE ÇOCUKLARIMINDA BU ÜLKEDEN BİR ANDA UÇAĞA, HELİKOPTERİ, YATA ATLAYIP GİDECEK HALİMİZ YOK. . . ZATEN KAÇMAYA DA NİYETİMİZ YOK. . . BU GÜNDEN İTİBAREN ÇOCUKLARIMA ZOR ŞARTLAR ALTINDA İMKANSIZLIKLAR İÇİNDE YAŞABİLMELERİNE YÖNELİK TEORİK VE UYGULAMALI EĞİTİME BAŞLIYORUM. . . UNUTMAYIN İÇERDEKİLER VE DIŞARDAKİLER. . . ÜLKEYİ BÖLMEK İÇİN ELLERİNDEN GELENİ YAPACAKLAR. . .

16
3
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

şhov zamanı

6
12
yanıtYanıtla
KAVKAZ:

BİR TAŞLA 50 TANE KUŞ VURULDU. . . HER ŞEY BUNDAN İBARET. . . ALLAH, OLAYLAR SIRASINDA CANI PAHASINA DİRENEN ASKERİMİZDEN, POLİSİMİZDEN VE HALKIMIZDAN RAZI OLSUN. . . ÜLKEMİZİ BU HALE GETİREN KEPAZELERİN BELASINI VERSİN. . . BU MİLLETİN BİR EVLADI VE TÜRKİYE CUMHURİYETİ VATANDAŞI OLAN VE OLMAKTAN GURUR DUYAN BANA NET BİR AÇIKLAMA GETİRİLSİN. . . İSYANI ÇIKARANLAR FETHULLAHÇILARMIYDI. . KEMALİSTLERMİYDİ. FETHULLAHÇILARSA EĞER 2000 RÜTBELİ ORDUNUN İÇİNE NASIL SIZDI. . NASIL İZİN VERİLDİ. EN AZ -15 GÖZALTI.

15
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Orduda calisan kaldi mi?

8
3
yanıtYanıtla
T.C:

Azalıyoruz dostlarım. . İnsanlıktan, vatan sevgisinden, akıldan, imandan, doğruluktan, dirlikten, birlikten, sevmekten azalıyoruz. . Azalıyoruz dostlarım. . Nefret denizinde, kan kokuyoruz. .

5
6
yanıtYanıtla
memo:

aradaki vatan hainleri olmasa dimdik birlik olarak ayakta olacagiz. yavas yavas.

yanıt9
yanıt0
Hainden ve cahilden uzak dur:

AKP iktidarı bunlara ne istedilerse verdi, beraber yürüdüler bu yollarda, şimdi demokrasi kahramanlığına soyunuyor, yazık oldu güzel yurduma.

4
7
yanıtYanıtla
sinan:

bu korku da size uzun yıllar gider korkaklar o asker bu korkutmayı canlarını hiçe sayarak bile bile yaptılar zavallılar bu ülke sahipsiz değil dediler mesajı alın yerinize oturun isterler se o çok sevdiğiniz sahte peygamberi bir günde alırlar bu sadece ufak bir mesajdı

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title