Haberler

    Facebook'ta Yorumlara Fotoğraf Ekleme Özelliği Geldi

    Facebook çok yakında sistemine ekleyeceği bir özellik sayesinde kullanıcılarının yaptığı yorumlara istedikleri herhangi bir fotoğrafı eklemelerine izin...

    Burçin Aygün - - Facebook yaptığı duyuru ile yorum yapan kullanıcılarına fotoğraf ve diğer görselleri yorumları ile birlikte görüntüleme desteği vereceğini belirtti. Sosyal medyanın önde gelen isminin kullanıcıları artık yorum yaparken konu ile alakalı görseli sorunsuzca ek olarak mesajlarına yerleştirebilecekler. İsteyen kullanıcı ise bir metin yerine sadece fotoğraf ile yorumunu ekleyebilecek.

    Web üzerinden aktif olacak olan yeni özellik, mobil uygulamalara henüz gelmeyecek olsa da bu tip yorumlar mobil cihazlar üzerinden görüntülenebilecek. Bahsi geçen işlemi yapmak da oldukça kolay olacak. Facebook tek yapmak gerekilenin yorum metninin girildiği kısımda bulunan kamera ikonuna tıklamak ve ilgili fotoğrafı seçmek olduğunu söylüyor.

    Burçin Aygün - Teknokulis : http: //www.teknokulis.com

    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Burçin Aygün Facebook Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title