Haberler

Fabrika Yangını

Yangından görüntüler - Organize Sanayi Bölgesi'nde kurulu cam fabrikasının ambar kısmında yangın çıktı- Yangının söndürülmesi amacıyla Eskişehir'in yanı sıra Bilecik, Kütahya ve Afyonkarahisar'dan itfaiye ekipleri olay yerine yönlendirildi Eskişehir'de Organize Sanayi Bölgesi'nde kurulu bir cam fabrikasında çıkan yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ- Yangından görüntüler - Organize Sanayi Bölgesi'nde kurulu cam fabrikasının ambar kısmında yangın çıktı- Yangının söndürülmesi amacıyla Eskişehir'in yanı sıra Bilecik, Kütahya ve Afyonkarahisar'dan itfaiye ekipleri olay yerine yönlendirildi Eskişehir'de Organize Sanayi Bölgesi'nde kurulu bir cam fabrikasında çıkan yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor.AA muhabirinin aldığı bilgiye Organize Sanayi Bölgesi 15. Cadde'de faaliyet gösteren Paşabahçe Cam Sanayi Ticaret AŞ Eskişehir Fabrikası'nın ambar bölümünde henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı.Yangın nedeniyle, ambar bölümünün çatısı çöktü. Kısa süreli patlamalar meydana geldi.Olay yerine çok sayıda itfaiye, 112 Acil Servis ve polis ekipleri sevk edildi. Yetkililer, yangının kontrol altına alınması amacıyla, Eskişehir'in yanı sıra Bilecik, Kütahya ve Afyonkarahisar'dan itfaiye ekipleri talep etti. Ekiplerin, Eskişehir'e doğru yola çıktıkları öğrenildi.Polis, bölgede geniş güvenlik önlemleri aldı.

Kaynak: AA / Güncel

Organize Sanayi Bölgesi Eskişehir Kütahya Bilecik Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title