Haberler

Fabıano Eller'in Transfer Peşinatı Trabzonspor'un Kasasına Girdi

Trabzonspor Genel Saymanı Emin Kahraman, Fabiano Eller'in Transfer Bedelinin 450 Bin Euro'luk Peşinat Kısmının Bordo-mavili Kulübün Kasasına Girdiğini Söyledi.

Trabzonspor Genel Saymanı Emin Kahraman, Fabiano Eller'in transfer bedelinin 450 bin Euro'luk peşinat kısmının Bordo-mavili kulübün kasasına girdiğini söyledi.

Kahraman, İspanya'nın Atletico Madrid kulübüne transfer olan Fabiano Eller'in transfer bedeli olan 1 milyon Euro'nun 450 bin Euro'luk peşinatının, bugün Trabzonspor Kulübü'nün hesabına yattığını, kalan miktarın ise mart ayı içinde yatırılacağını kaydetti. Brezilyalı futbolcunun Atletico Madrid kulübü ile anlaşmasının ardından, bu kulübün 3 gün içinde yatırması gereken transfer tutarının peşinat kısmının yatırılmaması üzerine, Eller'in Trabzonspor'a geri dönmesinin gündeme geldiğini hatırlatan Kahraman, iki kulüp arasında yapılan görüşmelerin ardından İspanyol kulübünün ek süre talebinde bulunduğunu kaydetti. Trabzonspor Kulübü'nün de bu süre zarfında Eller'in İspanya'da oynaması için gerekli evrakları elinde tuttuğunu ve Atletico Madrid Kulübü'nün transfer peşinatı yatırana kadar bu evrakları göndermediğini dile getiren Kahraman, 2 haftalık bir gecikmenin ardından 450 bin Euro'nun Trabzonspor Kulübü'nün banka hesabına yatırıldığını, Trabzonspor'un da Eller ile ilgili belgeleri İspanyol kulübüne gönderdiğini ifade etti.

Genel Sayman Emin Kahraman, Eller'in transfer bedelinin kalan kısmının ise mart ayı içinde yatırılacağını ve ardından Brezilyalı futbolcuyla Trabzonspor Kulübü'nün bir ilgisinin kalmayacağını sözlerine ekledi.

(GÖK-MU-MFS-MEF-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title