Haberler

Fa Yoğurtlu Duş Jeli: Cildinize Tazelik Verir

Güncelleme:

Fa Yoğurtlu Duş Jeli serisi Vanilla Honey ve Aloe Vera olmak üzere 2 farklı alternatif ile satışa sunuluyor.

Güneşin kaybettirdiklerini geri kazanmanın en kolay yolu

Yoğurt proteinleri içeren ekstra hafif kremsi formülü ile Fa Yoğurtlu duş jeli, özellikle sıcak yaz aylarında güneşin etkisiyle kuruyan ve yıpranan cilde kaybettiği nemi geri kazandırarak gün boyu süren canlılık ve tazelik veriyor. Yoğurdun besleyici özelliği sayesinde yumuşak bir bakım sağlayan Fa Yoğurtlu Duş Jeli serisi Vanilla Honey ve Aloe Vera olmak üzere 2 farklı alternatif ile satışa sunuluyor.

Sıcak yaz aylarının gelmesiyle birlikte güneş ışınlarının cilt üzerinde kurutucu ve yıpratıcı etkisi de arttı. Güneş ışınlarının bu etkilerine karşı, içinde birçok sağlıklı enzim bulunan yoğurt en etkin koruyuculardan biri olma özelliğine sahip. Dünyanın öncü vücut bakım markası Fa, cildi nemlendirerek canlı ve sağlıklı bir görüntü sağlayan yoğurt ile etkisi anında hissedilen mükemmel bir duş jeli geliştirdi.

Fa Yoğurtlu duş jelinin yoğurt proteinleri içeren ekstra hafif kremsi formülü, her kullanımda cildin doğal nem dengesinin korunmasına yardımcı olarak cildin kurumasını engelliyor, gün boyu süren tazelik ve yenilenme duygusu yaşatıyor.

Mükemmel etki, formülünde gizli

Fa Yoğurtlu duş jeli serisinin içeriğinde, yaklaşık 10 kat konsantre edilerek pudra haline getirilmiş yoğurt bulunuyor. Yoğurt süt türevi olduğu için içeriğinde albümin, globulin ve kazein gibi proteinleri barındırıyor. Bu yoğurt proteinlerinin duş jeli içeriğine eklenmesi, cildi kurumaya karşı koruyor ve ürünün bakım özelliğini artırarak pürüzsüz bir cilde kavuşturuyor. Fa Yoğurtlu, üstün formülü ve çekici kokusuyla yaz mevsiminin keyfini artırıyor.

Fa Yoğurt Vanilla Honey: Güne tatlı bir başlangıç

Cildin kurumasını önleyen bal özleriyle yoğurdun bakım özellikleri vanilyanın gün boyu kalıcı kokusunda birleşerek hoş bir ferahlık yaşatıyor.

Fa Yoğurt Aloe Vera: Egzotik süt banyosu

Yoğurt proteinlerinin besleyiciliği aloe vera özleriyle birleşerek cilde daha yumuşak ve pürüzsüz bir görünüm kazandırıyor.

Tavsiye Edilen Satış Fiyatı (250 ml'lik ambalajda): 5.90 TL

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title