Haberler

F.bahçe'ye Ağır Fatura

Pfdk, Beşiktaş Maçında Seyircilere Karşı Sportmenliğe Aykırı Davranışta Bulunan F.bahçeli Selçuk Şahin'e 2 Maç Ceza Verdi. Denizli Maçındaki Olaylar Nedeniyle de F.bahçe Kulübü'ne 200 Bin YTL'lik Bir Fatura Çıktı.

PFDK, Beşiktaş maçında seyircilere karşı sportmenliğe aykırı davranışta bulunan F.Bahçeli Selçuk Şahin'e 2 maç ceza verdi. Denizli maçındaki olaylar nedeniyle de F.Bahçe Kulübü'ne 200 bin YTL'lik bir fatura çıktı.

Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu(PFDK), Beşiktaş maçında seyircilere karşı  sportmenliğe aykırı davranışta bulunduğu gerekçesiyle Fenerbahçeli Selçuk Şahin'e 2 maç ceza verdi. Trabzonspor maçında takımdaki yerini alamayan Selçuk, hafta sonu oynanacak G.Saray derbisinde de takımdaki yerini alamayacak.

Fenerbahçe-Denizlispor maçında çıkan saha olayları nedeniyle  sarı-lacivertli kulübe 200 bin YTL para cezası veren kurul,  ayrıca Beşiktaş-Fenerbahçe maçında çıkan saha olayları nedeniyle siyah-beyazlı kulübe de 6 bin YTL para cezası kesti.

PFDK'nın aldığı diğer kararlar ise şöyle:

2 bin YTL: Konyaspor, Malatyaspor, Alanyaspor

Bin YTL: Küçükköyspor

15 gün hak mahrumiyeti: Hakan Özoğul (Uşakspor Yöneticisi)

3 maç: Serdar Barışık (Aksarayspor)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title