Haberler

    Adana Demirspor Başkanı: Özgür Ortaç'ı Fenerbahçe ve Galatasaray İstedi

    Güncelleme:

    Adana Demirspor Kulübü Başkanı Sedat Sözlü, Mavi-Lacivertli takımın 15 yaşındaki yıldız adayı Özgür Ortaç'ı Galatasaray'ın ve Fenerbahçe'nin transfer etmek istediğini belirtti.

    Adana Demirspor Kulübü Başkanı Sedat Sözlü, Mavi-Lacivertli takımın 15 yaşındaki yıldız adayı Özgür Ortaç'ı Galatasaray'ın izlediğine dair gündeme gelen haberler hakkında özel açıklamalarda bulundu.

    FENERBAHÇE DE TALİP OLDU

    Salim Manav'a konuşan Başkan Sözlü: "Özgür Ortaç'ı Galatasaray'ın izlediğine dair haberleri basından takip ettim. İzlendiğine dair daha önceden kullağımıza gelen bilgiler vardı. Özgür Ortaç için geçen sezon Fenerbahçe resmi teklifte bulundu. Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu kardeşi Seyhan Uslu aracılığıyla kapımızı çaldı. Zaman ne gösterir bilemiyorum fakat kulübün menfaatleri noktasında her şeye hazırız" dedi.

    "WALDİSON KADRO DIŞI KALABİLİR"

    Adana Demirspor-Manisaspor maçında oyundan çıkarken tepki gösteren Waldison için ise Sözlü: "Yarın yönetim kurulu toplantısında bu konuyla ilgili kararı vereceğiz. Waldison kadro dışı kalabilir" ifadelerini kullandı.Ajansspor

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Adana Demirspor Mahmut Uslu Galatasaray Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title