Haberler

F.Bahçe taraftarı tepkili: Gol atınca kıyamet kopacak

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin milli forveti Mevlüt Erdinç, İstanbulspor maçında ilk 11'de sahaya çıkarken gösterdiği performansla taraftarın tepkisini çekti.

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur rövanşında Fenerbahçe, deplasmanda İstanbulspor ile karşılaşırken sarı-lacivertlilerin tecrübeli forveti Mevlüt Erdinç, sahaya ilk 11'de çıktı.

Karşılaşmanın ilk yarısında bulduğu 2 gol ofsayt nedeniyle geçerli sayılmayan Mevlüt Erdinç, gösterdiği performansla sarı-lacivertli taraftarların tepkisini çekti.

Sosyal medyada en çok konuşulan isimler arasına giren Mevlüt Erdinç, hazır olmayan görüntüsüyle dikkat çekti.

Mevlüt Erdinç'le ilgili yapılan yorumlardan bazıları şu şekilde;

Kaynak: Haberler.com / Spor

Türkiye Kupası Mevlüt Erdinç İstanbulspor Fenerbahçe Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500

Yorumlar (13)

Hüso:

Alirken Cimboma asrin calimini atmislardi hani :)

3
13
yanıtYanıtla
anti tez hüso:

Yanlış öğretmişler sana o asrın çalımı VEDAT MURIQI !!

yanıt11
yanıt1
yorumcu:

kondisyon sıfır, topa vurmaya mecali yok, ofsaytta bekliyor

7
2
yanıtYanıtla
Gemlikspor:

Bu kadar acımasız olmayın. Futbol oynamak kolay iş değil. Dünyanın en iyi oyuncularına bakın kale çizgisinden topu üst direğe vuruyorlar ya da yan direğe veya dışarı atıyorlar. Kaldı ki sakatlıktan çıkmış ve hiç maç oynamamış biri için bu durumlar çok normal. Olaya olumlu yönden bakın bu kadar maç eksiği ve sakatlıktan yeni çıkan biri için o kadar gol pozisyonuna girmekte iyi bir şey. Şahsen ben Mevlüt kardeşi Fransada iken de beğenen biri değildim hala da öyleyim ama bence analiz ve bilgi ile konuşmak gerek. Fenerbahçe de zaten o kadar çok hak etmeden bedava para kazanan kişi var ki. Ali Koç da aynı kafada ilerliyor ve transferlerde sürekli fos çıkıyor. Kruse medela ve yıllardır hiçbir şekilde zerre faydası olmayan sadece magazinde karı kız peşinde koşan Alper Potuk gibi. Bana kalsa Ozan Tufan ı da hemen gönderirim, Tolga Ciğerci, Tolgay Arslan vs.

7
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazım:

SABIRLI OLMAK LAZIM AVRUPA''DA GOL ATAMAYAN CENK TOSUNA NASIL KATLANSIN ADAMLAR

6
1
yanıtYanıtla
Ersun yalan:

Allah aşkına bu jailson aşkı nedir ya kim aldı bu adamı neden fb de 2. Ligte ondan çok daha iyi futbolcular var her topa dokunuşunda ya faul ya kaleciye geri pas veya isabetsiz pas yani Fenerbahçe aşkı olmasaydı tv ye tukurecem okadar Yani 90 dakika da kaleye kaç şut atıyor yok top birinin ayağına geldiği zaman heyacan landiracak 1 kişi yok takımda bu nasıl bir futbol bu forma bu kadar ucuz mu Sivasspor maçında takım mağlup hiç kimsenin umurunda değil takım gayet rahat yok mu bunu düzeltecek adam bu kulüpte ayıptır ya..

3
4
yanıtYanıtla
UGURSUZ KLÜP:

FB önce ve en önemlisi Alex e yapılan vefasızlık ve sonra Alex e bunu yapan 2. Kişi Aziz e GK da giderken yapılan vefasızlıktan dolayı beddualı, uğursuz Klüp olduk. Alex e iadeyi itibar verilmeli.

1
3
yanıtYanıtla
karl max:

şeytan rıdo şahane transfer demişti mevlüte arkadaş başakşehir kiraya antalyaya veriyor adamı sen gidip eşşşeeek yüküyle maaş verip alıyorsun biride çıkıp demiyor aga bu nedir ?

3
0
yanıtYanıtla
RONALDO:

son kaçırdığı pozisyondaki yüz ifadesi ne kadar formayı istediğinin bir işaretiydi bence

1
1
yanıtYanıtla
Deli Ama Dahi:

az durun arkadaş daha bunlar pişecek olmadılar yavaş yavaş acele etmeyin

0
1
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title