Haberler

"F.bahçe Ligden Düşürülürse..."

Galatasaraylı futbolcu Semih Kaya, "Fenerbahçe düşürülürse ligin anlamı kalmaz" dedi.

Galatasaraylı futbolcu Semih Kaya, "Fenerbahçe düşürülürse ligin anlamı kalmaz" dedi.

Memleketi İzmir'in Bergama ilçesinde Galatasaraylılar Derneği'ni ziyaret eden Semih Kaya, konuşmasında, takımdaki arkadaşlığın üst düzeyde olduğunu belirterek, arkadaşlıkla birlikte başarının da geldiğini söyledi.

Teknik Direktör Fatih Terim'in kendisini çok iyi tanıdığını ve kendisiyle yakından ilgilendiğini ifade eden Semih, sezonu şampiyon olarak bitireceklerine olan inancını dile getirdi.

Semih, "Yurt dışında oynama hedefin var mı-" sorusuna, "İleride, İtalya Ligi'nde forma giymeyi hayal ediyorum" yanıtını verdi.

"Şike iddialarına bağlı olarak Fenerbahçe ligden düşürülebilir. Bu konudaki görüşün nedir-" sorusu üzerine ise Semih, "Ligde, Galatasaray-Fenerbahçe karşılaşmaları çok önemli. Fenerbahçe düşürülürse ligin anlamı kalmaz" dedi.

Semih Kaya, ligde karşısında oynamakta en çok zorlandığı oyuncunun ise "çabukluğu ve ne zaman ne yapacağının belli olmaması"ndan dolayı Semih Şentürk olduğunu sözlerine ekledi.

Kaynak: Sporx.com / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title