Haberler

    F.bahçe İçin Yılın Transferi Benim!

    Emanuel Emenike sarı lacivertli taraftarlara HÜRRİYET aracılığıyla mesaj gönderdi'SEYİRCİ İLE YAŞADIĞIM SORUNLARI UNUTTUM. ONLAR DA UNUTSUN VE BENİ KABULLENSİN.

    Emanuel Emenike sarı lacivertli taraftarlara HÜRRİYET aracılığıyla mesaj gönderdi

    'SEYİRCİ İLE YAŞADIĞIM SORUNLARI UNUTTUM. ONLAR DA UNUTSUN VE BENİ KABULLENSİN.'

    Fenerbahçe'de Emmanuel Emenike'nin takıma dönüp dönmeyeceği merak edilirken, yıldız futbolcu bunu çok istediğini söyledi. Geçtiğimiz sezona Katar'ın Al Ail takımında başlayıp West Ham United'da bitiren Emenike ile sarı lacivertlilerdeki geleceği üzerine sohbet ettik.

    İşte Emenike'nin sözleri:

    İngiltere'de çok iyi çalıştım. West Ham United benim için önemli bir tecrübe oldu. Orada profesyonellik adına kısa sürede çok şeyler öğrendim...

    Fenerbahçe'ye kendi isteğimle geri dönmüştüm. Ancak bazen kötü dönemler geçirdim. Şimdi özeleştiri yapınca bazı hatalar yaptığımı görüyorum.

    F.BAHÇE'NİN DEĞERİNİ ANLADIM

    Fenerbahçe yönetimi ile taraftarı ile yeniden bir arada olmak ve onların bu yıl sürpriz transferi olmak istiyorum. Belki benden kimse şu an çok şey beklemiyor ama çok farklı bir şekilde geri dönüyorum.

    Taraftar ile yaşadığım sorunları ben unuttum. Umarım onlar da unutur ve beni yeniden kabullenirler. Onlara borcum olduğunu düşünüyorum.

    Fenerbahçe'nin değerini ayrıldığınız zaman daha iyi anlıyorsunuz. Bir futbolcu için mükemmel bir ortam var. Avrupa Kulüplerinde bile böyle bir ortam bulabilmek mümkün değil.

    AZİZ YILDIRIM'A TEŞEKKÜR

    Başkanımız ile konuştum. Bana değerli olduğumu yeniden hissettirdiği için ona teşekkür ediyorum. Artık borcumu ödemek zamanı geldiğini düşünüyorum.

    Fenerbahçe'nin forvette Van Persie ve Fernandao gibi iki büyük silahı var. Pereira'nın iki forvetle oynamak istediği söylendi. Bu açıdan formayı alabileceğimi düşünüyorum. Bu sistemde tek forvetli sisteme göre çok daha başarılı olabilirim.

    Rekabet gözümü hiç korkutmuyor. O formayı giydiğim zaman çok daha olgunlaştığımı herkes görecek. Tek görmek istediğim şey taraftarın bana güveni. Lütfen önyargılı yaklaşmasınlar.

    Bir çok teklif geldi. Fenerbahçe yönetimi ile çok defa görüştük. Bana güvendiklerini söylediler. Ben de takıma dönmeye karar verdim.

    BAŞKAN, EMENİKE'Yİ ÇİN'E VERMEDİ

    15 milyondan aşağı satmayız

    Bu arada Fenerbahçe yönetimi Çin'den Emenike'ye gelen teklife ret yanıtı verdi. Nijeryalı yıldızın değerinin altında bir teklifi kabul etmeyeceğini yakın çevresine anlatan Başkan Aziz Yıldırım eğer 15 milyon Euro gibi bir teklif gelirse Emenike'yi satmayı düşünebileceklerini söyledi. Yıldırım, Nijeryalı'nın sarı lacivertliler ile birlikte kampta olacağını belirterek dışarıdan bu tarz bir oyuncuyu transfer etmelerinin maliyetinin en az 15 milyon Euro olduğunu ve bu nedenle Emenike'nin satış bedelinin de en az bu rakam olacağını dile getirdi...

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Emmanuel Emenike Aziz Yıldırım Fenerbahçe Katar Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title