Haberler

F.bahçe İçin ya Tamam ya Devam!

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası (C) Grubu 3.

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası (C) Grubu 3. hafta maçında deplasmanda Spor Toto 2. Lig takımlarından Yeni Malatyaspor ile karşı karşıya geliyor.

Malatya İnönü Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı hakem Mustafa İlker Coşkun yönetecek. Coşkun'un yardımcılıklarını Mustafa Sönmez ve ve Özgür Fatih Kalaycı yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Ali Palabıyık.

TRT 1'den naklen yayınlanacak karşılaşmayı Sporx.Com Canlı Anlatım Servisi farkıyla dakika dakika takip edebilirsiniz.

BU MAÇIN İDDAA YORUMU İÇİN TIKLAYIN...

FENERBAHÇE KUPADA SON KOZUNU OYNAYACAK

Kupada yaptığı ilk iki maçı kaybederek, gruptan çıkma şansını zora sokan Fenerbahçe, Yeni Malatyaspor'u yenerek Ziraat Türkiye Kupası'ndaki ilk galibiyetini almak istiyor.

Sarı-lacivertli takımda, sakatlıkları bulunan Issiar Dia, Gökhan Gönül ve Daniel Güiza ile bağırsak enfeksiyonu geçiren Cristian Baroni'nin tedavileri devam ettiği bu futbolcuların Yeni Malatyaspor karşısında riske edilmemesi bekleniyor.

Y. MALATYASPOR SÜRPRİZ PEŞİNDE

Ziraat Türkiye Kupası'nda oynadığı tek maçta Bucaspor'a 2-1 mağlup olan Yeni Malatyaspor, güçlü rakibini kendi saha ve seyircisi önünde sürpriz yaparak uğurlamak istiyor.

Spor Toto 2.Lig'de mücadele eden Yeni Malatyaspor takımı ilk yarıda oynadığı 17 maçta 6 galibiyet 4 beraberlik 7 yenilgi almış ve topladığı 22 puanla 11.sırada yer aldı. Teknik direktörlüğünü eski Galatasaraylı milli oyuncu Vedat İnceefe'nin yaptığı Yeni Malatyaspor'un Fenerbahçe karşısında nasıl bir performans ortaya koyacağı merakla bekleniyor.

MUHTEMEL 11'LER

YENİ MALATYASPOR

Mesut

Uğur

Gökhan S.

Serdar

Gökhan Ç.

Serkan

Bülent Akın

M.Akif

Mehmet Düz

Recep

Hüseyin

FENERBAHÇE

Volkan

Okan

Yobo

Lugano

Santos

Selçuk

Emre

Mehmet Topuz

Stoch

Alex

Niang

STAT: Malatya İnönü

SAAT: 20:00

HAKEM: Mustafa İlker Coşkun

YAYIN: TRT 1 & Sporx.Com Canlı Anlatım Servisi

İKİ TAKIMIN GRUPTAKİ DURUMU

Ziraat Türkiye Kupası C Grubu ilk maçında Ankaragücü'ne deplasmanda 4-2 yenilen Fenerbahçe, ikinci maçında ise Bucaspor'a kendi sahasında 3-2 yenildi. Kupada henüz puanı bulunmayan Fenerbahçe, grupta son sırada yer alıyor.

C Grubu'nda yaptığı tek maçta Bucaspor'a 2-1 mağlup olan Yeni Malatyaspor da 4. sırada bulunuyor.

FENERBAHÇE SÜPER LİG DIŞINDA KAZANAMIYOR

Fenerbahçe, bu sezon Süper Lig dışında oynadığı 6 resmi maçta (4 Avrupa Kupası, 2 Z.Türkiye Kupası) 2 beraberlik ve 4 yenilgi alarak sahadan galibiyetle ayrılamadı.

UEFA Şampiyonlar Ligi 3.ön eleme turunda İsviçre'nin Young Boys takımı ile deplasmanda 2-2 berabere kalıp sahasında 1-0 yenilerek elenen sarı-lacivertli takım, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda ise Yunanistan'ın PAOK takımına deplasmanda 1-0 kaybedip sahasında uzatmalarda 1-1 berabere kalarak Avrupa Kupalarına veda etmişti.

Fenerbahçe, grup aşamasından itibaren katıldığı Z.Türkiye Kupası'nda ise ilk maçında deplasmanda Ankaragücü'ne 4-2 ve 2.maçında Bucaspor’a evinde 3-2 kaybetti.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title