Haberler

Ezo Sunal ile Okul Öncesi Şenlik

Güncelleme:

Küçüklerin sevgilisi, Ezo Sunal Çocuk Atölyesi ve çocuklar için bir aplikasyon ve youtube kanalı olan Lalala Dünyası kurucusu ve Güldüy Güldüy Show' un başarılı sunucusu Ezo Sunal, İstinyePark'ın şenliğinde çocuklarla bir araya geliyor.

8 – 10 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek etkinliklerde, çocuklar Ezo Sunal ile interaktif hikaye anlatımı, beden perküsyonu atölyeleri gerçekleştirilecek, 2-8 yaş grubuna yönelik hazırlanan "Lalala" konserinde birlikte şarkı söylemenin keyfine ortak olacak.

İstinyePark, 2018-2019 Eğitim ve Öğretim yılının başlamasına sayılı günler kala çocukları doyasıya eğlendirmek amacıyla özel etkinlikler düzenliyor.

8-10 Eylül tarihleri arasında İstinyePark'ta yapılacak Ezo Sunal ile Çocuk Şenliğinde interaktif hikaye anlatımları, beden perküsyonu atölyeleri gerçekleşecek. 9 Eylül Pazar günü, 15.00 – 15:30 ve 16.30 – 17:30 saatleri arasında 2-8 yaş grubuna yönelik hazırlanan "Ezo Sunal ile Lalala" konserinde çocuklar ve aileler, birbirinden eğlenceli şarkıları birlikte söylemenin keyfine ortak olacak. Aynı zamanda interaktif bir gösteri olan konserde, çocuklar eğlenceli oyunlara ve şarkılara eşlik edecek.

Bu proje, çocukların kaliteli müzik dinlemesini, yaratıcılıklarını ortaya çıkarmalarını ve kendilerini ifade etmelerini destekleyen bir ortam ve fikirler dünyası yaratmayı amaçlıyor.

Çocuklara sınırsız eğlence imkânı sunan etkinlik alanına giriş ücretsiz olacak hafta sonu boyunca gerçekleşecek tüm etkinliklerin listesine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

8-9-10 Eylül

Kaynak: Bültenler / Güncel

Eylül Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title