Haberler

Ezeli Rekabet Güney Kutbuna Taşındı

Ekibiyle Birlikte Güney Kutbu'nda Türk ve Fenerbahçe Bayrağı Açan Ateş Evirgen, "Galatasaraylılar da Buna Ortak Olmak İstedi. Ancak Onlar 100. Yılını Kutladıkları İçin Buna İzin Vermedik. Aramızdaki Ezeli Rekabet de Dostluğumuz da Devam Ediyor" Dedi.

Ekibiyle birlikte Güney Kutbu'nda Türk ve Fenerbahçe bayrağı açan Ateş Evirgen, "Galatasaraylılar da buna ortak olmak istedi. Ancak onlar 100. yılını kutladıkları için buna izin vermedik. Aramızdaki ezeli rekabet de dostluğumuz da devam ediyor" dedi.

Güney Kutbu'na giderek dondurucu suların derinliklerinde fotoğraf çeken Türkiye'nin su altı görüntüleme uzmanlarından Ateş Evirgen, Güney Kutbu'nda dalış yapan ilk Türk dalgıç grubu olmanın sevincini yaşadı. Evirgen, kutupta eksi derecelerdeki denizde zor dalış yaptıklarını anlattı. Soğuktan donmamak için özel kıyafet giydiklerini söyleyen Ateş Evirgen, Güney Kutbu'nda yaşanan ezeli rekabete de değindi.

Arkadaşlarıyla birlikte Türk ve Fenerbahçe bayrakları açan Fenerbahçeli Evirgen, "Fenerbahçeli olduğumu ve takımımız da 100. yılını kutladığı için oraya Güney Kutbu'na Fenerbahçe ve Türk bayrağını diktik" dedi.

Grupta Galatasaraylı arkadaşlarının da olduğunu söyleyen Evirgen, "Onlar da sarı-kırmızı bereleriyle buna ortak olmak istedi. Ancak onlar 100. yılını kutladıkları için buna izin vermedik. Ama hiçbir zaman düşmanlık olmaz. Aramızda ezeli rekabet de dostluğumuz da devam ediyor" diye konuştu.

(RA-ED-HO-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title