Haberler

Eyyübiye Belediyesinden Hasta Yakınları İçin İftar Sofrası

Eyyübiye Belediyesi, sosyal belediyecilik hizmetlerine bir yenisini daha ekleyerek Balıklıgöl devlet hastanesinde yatmakta olan hasta yakınlarına ve refakatçilere iftar sofrası açtı. İftar sofrası tüm Ramazan boyunca her gün 250 kişiye hizmet verecek şekilde devam edecektir.

Eyyübiye Belediyesi Ramazan Ayının gelmesi ile birlikte sosyal belediyecilik anlamında farklı hizmetler yapmaya devam ediyor. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'nin talimataları doğrultusunda hasta yakını ve refakatçileri için iftar sofrası açtı. Balıklıgöl Devlet Hastanesi bahçesinde kurulan iftar sofrasına birçok hasta yakını ve refakatçi katıldı. Hasta yakınları ve refakatçiler Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'ye kendileri için kurulmuş olan iftar sofrasından dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler. Ramazan Ayının gelmesi ile birlikte çalışmalarına aralıksız devam eden Eyyübiye Belediyesi Sosyal Yardım İşler Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde yardıma muhtaç vatandaşlara yönelik gıda kolisi dağıtımını da gerçekleştiriyor. Bir yandan gıda kolisi yardımları ve diğer yandan da iftar sofraları ile vatandaşa hizmet eden Eyyübiye Belediyesi vatandaşların da takdirini topluyor. Balıklıgöl Devlet Hastanesinde açılan ve tüm Ramazan Ayı boyunca günde 250 kişiye hizmet verecek iftar sofrasından dolayı yetkililer ve vatandaşlar Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'ye teşekkür etti. Konu ile ilgili bir açıklama yapan Balıklıgöl Devlet Hastanesi Başhekim Uzman Dr. Şahin Yaztürk,"Mehmet Ekinci Bey AK Partili Belediye Başkanı olarak yola, hayır ve güzellik üzerine çıktılar. Kendilerinin amacı mazlumun, fakirin ve muhtaç olanın yanında yer almaktı. Nitekim şuan yapmış oldukları şeyde bunun bir göstergesidir. Hayırlı ve güzel bir iftar olması dileği ile herkesin iftarlar ve bayramlar gibi bir ömür sürdürmesini temenni ederim" dedi.

Eyyübiye Belediyesi tarafından 1 ay boyunca hizmet verecek olan iftar sofrasından memnuniyetini ifade eden vatandaşlar ise, "Fakir fukara açık bir yerde, gelip belediyenin hayrına iftarını açıyor. Belediye Başkanına ve bu yemekte emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Burada ne kadar hasta var ne kadar refakatçi var. Hepsi bu iftar programından yararlanıyor. Allah belediyemizden ve devletimizden razı olsun" diye konuştu. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Ekinci Balıklıgöl Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title