Haberler

Eyyübiye Belediyesinden Gençlere 'Peygamber Sevgisi' Eğitimi

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Ak Evler Spor Salonlarında eğitim gören öğrencilerle Eyüp Peygamber Caminde düzenlenen Mevlid-i Nebi etkinliğine katıldı.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Ak Evler Spor Salonlarında eğitim gören öğrencilerle Eyüp Peygamber Caminde düzenlenen Mevlid-i Nebi etkinliğine katıldı.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Ak Evler Spor Salonlarında eğitim gören öğrencilerle birlikte Eyüp Peygamber Camindeki Mevlid Kandili programına katıldı. İlçe sınırları içinde faaliyet gösteren Ak Ev Spor salonlarındaki öğrenciler için hazırlanan, 'Peygamber sevgisi' ve 'Çanakkale ruhu' isimli program Eyüp Peygamber Caminde yapıldı. Eyyübiye Belediyesi Ak Ev Spor salonları öğrencilerinin yoğun katlım gösterdiği program, yatsı namazından sonra başladı ve iki saat sürdü. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'nin açılış konuşmasıyla başlayan programda Milli Parklar Bölge Müdürü İsrafil Erdoğan, gençlere Peygamber efendimizin hayatı ve sevgisi ile vatan, millet ve bayrak sevgisi hakkında bilgi verdi. Salavatlarla sona eren programda gençlere seslenen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, belediye olarak her türlü kötü alışkanlıklardan uzak, vatanına ve bayrağına saygılı ve sevgili gençlik yetiştirdiklerini belirtti.

Belediye Başkanı Ekinci, yarının teminatı gençliğe verdikleri öneme de değinerek, "Bugün Eyüp Peygamber camisindeyiz. Gençlerimizin yoğun katılımıyla programımızı icra ediyoruz. Bu yoğun katılım aslında bir manada geldiğimiz seviyeyi de gösteriyor. 15 yıl önce bir kamu kurumumun camide program yapması çok farklı anlaşılırdı. Ama geldiğimiz zaman diliminde ve geçtiğimiz süre içinde, bu milletin içinden çıkan ve milletin hassasiyetini bilen insanların oluşturduğu çalışmalar sonucunda artık her yerde milli ve manevi değerlere haiz gençlik yetiştirmek amacıyla bu tür çalışmalar rahatça yapılmaktadır. Bu programımız da bunlardan biridir. Böyle bir makamda sizlere bir şeyler anlatmak ve aktarmak mutluluk verici. Sizler bizim geleceğimizsiniz. Siz dinini bilen gençler olarak inşallah büyüyüp yarının aile reisleri olacaksınız. Yarınlarda inşallah sizlerin bu duruşunuzla daha da yükselecektir" dedi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Mehmet Ekinci Çanakkale Eyüp Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title