Haberler

Eyüpsultanlı gençlere ücretsiz futbol eğitimi

Güncelleme:

Eyüpsultan Belediyesi tarafından Göktürkspor tesislerinde 14-16 yaş arası gençlere ücretsiz futbol eğitimi verilmeye başlandı.

Eyüpsultan Belediyesi tarafından Göktürk spor tesislerinde 14-16 yaş arası gençlere ücretsiz futbol eğitimi verilmeye başlandı.

Göktürk spor Tesisleri'nde gerçekleşecek eğitimlerle birlikte Göktürk'te bu alana ilgi duyan gençler, futbol branşında kendilerini keşfetme şansı yakalayacak. Ücretsiz futbol eğitimine katılmak isteyen gençler, deneyimli eğitmenler eşliğinde spor geçmişine bakılmaksızın hazırlanmış olan antrenman programlarına göre spor yapmaya başlayabilecek.

Göktürkspor Antrenörü ve Göktürk- Beşiktaş Futbol Akademi Birim Sorumlusu Tümay Sarıyiğit hayata geçirilen 14-16 Yaş Arası Ücretsiz Futbol Okulu Projesi hakkında, "Birçok amatör kulüpte genç çocuklara hizmet veriliyor. Ancak 14-16 yaş civarlarına gelmiş gençlerimiz, bu duyguyu tatmamış gençlerimiz, evinde oturarak bu işlerin nasıl olduğunu merak eden bir kitle var. Göktürkspor ve Beşiktaş'ın ortaklaşa yaptığı çalışmayla birlikte, küçük yaşlarda bu işe başlamamış çocuklara geç kalmadıklarını, artık 14-16 yaş arasında da futbola başlayabileceklerini gösteriyoruz. Bu çocuklarımız için futbola başlamak için çok geç değil" dedi.

Tümay Sarıyiğit, "Sosyal medyada ve Göktürk'teki çeşitli reklam alanlarında tanıtım çalışmaları başladı. Vatandaşlarımız ve çocuklar Göktürk Spor Tesisleri'ne gelerek bizzat başvurabilirler. Bununla ilgili antrenman programımız kısa sürede başlayacağız. Çocukların futbol geçmişi olup olması bizim için çok önemli değil. O yüzden bu işi daha önce tatmamış, takım duygusunu yaşamamış çocuklar buraya rahatlıkla gelip kendilerini gösterebilirler. Eyüpsultan Belediyesi'ne ait olan Göktürkspor'un tesislerini kullanıyoruz. Bu işin paydaşları spora ve sporcuya destek veren Belediye Başkanımız Deniz Köken ve yöneticilerimize teşekkür ediyorum" açıklamasını yaptı.

Tesise gelen çocukların öz güvenlerinin arttığına dikkat çeken Sarıyiğit, "Teknolojinin gelişmesiyle çocuklar artık yalnızlaştı. Ama burada ciddi bir arkadaşlık ortamı olduğunu gözlemliyoruz. İşin spor performansı kısmına gelirsek, Göktürk ve Kemerburgaz çevresinde Göktürkspor olarak bir amatör takım kurduk. Kurduğumuz takım çok başarılı oldu. Bu başarıların devamının geleceğini düşünüyorum. Arkadaşlarımızın en büyük kaygısı ben bu işi becerebilir miyim? ya da geç kaldım mı? Herkesi buraya davet ediyoruz. Buraya gelecek çocuklarımız sadece futbol oynamak ve arkadaş edinme duygusuyla performans beklentisi olmaksızın sporlarını yapabilirler" ifadelerini kullandı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Eyüpsultan Belediyesi Beşiktaş Göktürk Futbol Haberler

Bakmadan Geçme

Merkez Bankası'nın faiz kararı açıklandı mı? MB Faiz kararı ne zaman açıklanacak? Survivor Berna elendi mi? Survivor'da dün akşam kim elendi? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI #128105 Yemekteyiz 594. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Survivor'da elenen kim oldu? 24 Nisan Survivor'da adaya kim veda etti? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri mi döndü? Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 25 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! 25 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Toz taşınımı nedir, zararları neler? Çöl tozu hangi illeri etkileyecek? Toz taşınımı neden olur? Bugün okullar tatil mi? 25 Nisan Perşembe okul var mı, resmi tatil mi? Bugün ders var mı, işlenecek mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 25 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Ankara'da toz taşınımı ne zaman bitecek? #127781 Toz taşınımı nedir, zararları neler? Bugün hava nasıl olacak? #127781 Meteoroloji'den toz taşınımı uyarısı! Toz taşınımı hangi illerde görülecek, ne zaman bitecek? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title