Haberler

Eyüpsultan'da üniversiteye girecek gençlere tercihte rehberlik hizmeti

Eyüpsultan'da "Liselere Geçiş Sınavı" (LGS) sonrası tercih döneminde olan öğrenciler için Eyüpsultan Camii Meydanı'na bir "tercih çadırı" kuruldu.

Eyüpsultan'da "Liselere Geçiş Sınavı" ( Lgs ) sonrası tercih döneminde olan öğrenciler için Eyüpsultan Camii Meydanı'na bir "tercih çadırı" kuruldu. Öğrencilerin kafalarında oluşan soru işaretlerini gidermek ve onların en doğru şekilde karar vermelerini sağlamak amacıyla kurulan çadırda, konusunda uzman rehber öğretmenler bulunuyor.

Eyüpsultan Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü "Liselere Geçiş Sınavı" ( Lgs ) sonrası tercih döneminde öğrencilerin yanında olarak onlara destek veriyor. Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü Bilgi Evleri tarafından Eyüpsultan Camii Meydanı'na bir tercih çadırı kuruldu. Öğrencilerin yapacakları tercihlerle ilgili kafalarında oluşan soru işaretlerini gidermek ve onların en doğru şekilde karar vermelerini sağlamak amacıyla kurulan çadırda, Bilgi Evleri'nde görevli, konusunda uzman rehber öğretmenler bulunuyor.

12 Temmuz 2019 tarihine kadar açık kalacak olan çadırda rehber öğretmenler sabah 10: 00 ile akşam 18: 00 saatleri arasında arasında hizmet verecek.

Rehberlİk hizmetinden veliler de öğrenciler de çok memnun

Eyüpsultan Belediyesi tarafından kurulan tercih çadırı sabahın erken saatlerinden itibaren öğrenciler ve velilerin akınına uğradı. Verilen hizmet hem veliler hem de öğrenciler tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı.

Tercih çadırına gelerek bilgi alan öğrenciler arasında bulunan, İstanbul'da eğitim gören Yemenli öğrenci Lyan Mazen," LGS başvurusu ile ilgili bilgi almak için geldim. Çok faydası oldu. Eyüpsultan Belediyesine bize eğitim konusunda destek verdiği ve bize bu hizmeti sağladığı için çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Semiha Kılıçkaya isimli veli ise "Eyüpsultan Belediye'sinin burada tercih çadırı kurduğunu duyduk. LGS tercihimizle ilgili gelelim fikir alalım dedik. Çok yardımcı oldular, sorduğumuz sorulara da çok güzel cevaplar verdiler. Fikir edinmiş oldum. Çok memnum kaldım. İnşallah verimli olur" şeklinde konuştu.

Fatma Şahin isimli veli de, Eyüpsultan Belediyesi Tercih Çadırı ile ilgili şunları söyledi; "Çok güzel bir sistem, çok güzel bir hizmet olmuş. Nereye gideceğimizi sorabileceğimiz, rahatlıkla danışabileceğimiz bir yer, kapı olmuş. Çok faydalı, çok yararlı buldum.

Teşekkür ediyorum" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Eyüpsultan Belediyesi LGS Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title