Haberler

Eyüpsultan'da Çukura Düşerek Hayatını Kaybeden Baran'ın Cenazezi Adli Tıp'tan Alındı

EYÜPSULTAN'da inşaat alanındaki kazıkların çakılması için açılan çukura düşerek hayatını kaybeden 9 yaşındaki Baran Geldi'nin cenazesi ailesine teslim edildi.

EYÜPSULTAN'da inşaat alanındaki kazıkların çakılması için açılan çukura düşerek hayatını kaybeden 9 yaşındaki Baran Geldi'nin cenazesi ailesine teslim edildi. Acılı dede Osman Karaca, ihmali olanlardan şikayetçi olduğunu söyleyerek, "Hiç bir önlem yok. Can bu kadar mı ucuz?" diye konuştu.

Olay dün akşam saatlerinde İslambey Mahallesi Fulya Sokak'taki bir inşaat alanında meydana gelmiş, inşaat alanında arkadaşlarıyla birlikte oyun oynayan 9 yaşındaki Baran Geldi, kazık direkleri çukuruna düşmüş ve yaklaşık 5 saatlik çalışmanın ardından kurtarılmıştı. Hastaneye kaldırılan çocuk burada hayatını kaybetmişti. Baran'ın cenazesi Adli Tıp Kurumu'na getirilmişti. Buradaki işlemleri tamamlanan küçük çocuğun cenazesi ailesi ve yakınları tarafından teslim alındı. Baba Oğuzhan Geldi'nin güçlükle ayakta durduğu görüldü. Yakınları ihmali olan herkesten şikayetçi olacaklarını, inşaat çevresinde hiç bir önlem olmadığını söyleyerek duruma tepki gösterdi.

"HİÇ BİR ÖNLEM YOK"

Dede Osman Karaca,  müteahhit ve belediyenin ihmali. Orada çukur açıyorlar, temel açıyorlar. Onları kapatamıyorlar. kki taraftan da şikayetçiyim. Hiç bir önlem yok. Can bu kadar mı ucuz yani. 6 saat sürdü çıkarmaları. 9-10 metrelik bir yer. 2 arkadaş oyun oynamaya gidiyor oraya. Orada düşüyor" diye konuştu. Anne Büşra Karaca ve baba Oğuzhan Geldi'nin boşandıkları, Baran'ın yaklaşık 5 senedir babası Oğuzhan Geldi'yle birlikte yaşadığı ve babanın  vinç operatörü olduğu öğrenildi. Cenazesi Adli Tıp'tan alınan küçük Baran için ikindi vakti Eyüp Sultan Camii'nde cenaze töreni düzenlenecek.

- İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Adli Tıp Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title