Haberler

Eyüpsultan Belediye Başkanı Aydın'dan Asfalt Çalışmalarıyla İlgili Açıklama

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, konuk olduğu ve sosyal medya üzerinden gelen soruları cevaplandırdığı bir programda, asfalt çalışmalarıyla ilgili, "Havalarımızın, iklim koşullarının yumuşamasını, asfalt atacak mevsimin gelmesini bekliyoruz.

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, konuk olduğu ve sosyal medya üzerinden gelen soruları cevaplandırdığı bir programda, asfalt çalışmalarıyla ilgili, "Havalarımızın, iklim koşullarının yumuşamasını, asfalt atacak mevsimin gelmesini bekliyoruz. Bu yaz çok ciddi çalışmalar olacak, vatandaşımıza onun müjdesini vermiş olalım" dedi.

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, sosyal medya üzerinden gelen soruların cevaplandırıldığı bir programa konuk oldu. Burada asfalt çalışmalarıyla ilgi yöneltilen bir soru üzerine Aydın, Eyüpsultan'da rekor kırarak, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ile birlikte 250 bin ton asfalt döktüklerini belirtti. Başkan Aydın şöyle devam etti:

"Asfalt ile ilgili genel bir cevap vereyim. Bizim bu kayıtlarımızda mutlaka var. Asfaltlamanın mevsimi ile alakalı, bekliyoruz. Asfaltlama ile ilgili sıkıntımız yok. Havalarımızın, iklim koşullarının yumuşamasını, asfalt atacak mevsimin gelmesini bekliyoruz."

"Bu yaz çok ciddi çalışmalar olacak"

Aydın, vatandaşlara bu yaz çok ciddi çalışmaların olacağını müjdeleyerek, "Biz 2017 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyemiz ile beraber yaklaşık 250 bin ton asfalt döktük ve ilçemize bu bir rekordu. Yine bu sene o civarlarda miktarı inşallah asfaltı ilçemize atacağız ve bu yaz çok ciddi çalışmalar olacak, vatandaşımıza onun müjdesini vermiş olalım" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Remzi Aydın Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title