Haberler

Eyüp'te Freni Patlayan Kamyonet Binaya Çarparak Durabildi

Dik rampada park halinde bulunan kamyonetin freni boşalınca rampa aşağı hızla ilerledi. Şans eseri kimsenini bulunmadığı sokakta ilerleyen kamyonet bir binanın köşesine çarparak durabildi.

Kaza, Eyüp İslambey Mahallesi Karlıdere Sokak'ta saat 15.00 sıralarında meydana geldi. Sokakta park halinde bulunduğu sırada eşya indirilen 34 BK 5688 plakalı park halindeki kamyonetin frenleri boşalınca hızla sokakta ilerledi. Kamyonet bir binanın köşesine çarparak durabildi. Kazanın ardından olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Kamyonetin kurtarılması için büyük çaba harcayan itfaiye ekipleri, bir ara ezilme tehlikesi yaşadı. İki farklı yerden çelik halatla çekilen araç, 4 saatlik çalışmanın ardından güçlükle kurtarıldı. Kamyonetin sürücüsü İsmail Yurtoğlu, aşırı yağış nedeniyle aracın aniden kaydığını ve binaya çarptığını söyledi.

Çevre sakinleri ise, oturdukları semtin çok dik bir tepe üzerine kurulu olduğunu söyleyerek, daha önce de birçok kez araçların etrafa çarptığını söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title