Haberler

Eyüp'te 'Bir Sevdadır İstanbul' Konseri

Eyüp Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşen ’Bir Sevdadır İstanbul Konseri’ İstanbul için yazılan ve söylenen en güzel şarkıları Eyüplüler ile buluşturdu.

Eyüp Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleşen 'Bir Sevdadır İstanbul Konseri' İstanbul için yazılan ve söylenen en güzel şarkıları Eyüplüler ile buluşturdu. Konser sonunda konuşma yapan Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüp Musiki Vakfı ile ilgili olarak, "Eyüp'ün değerlerini Eyüplülerle ve tüm İstanbullularla buluşturmak istiyoruz, buluşturmaya devam edeceğiz" dedi.

Eyüp Kültür ve Sanat Merkezi'nde (EKSM) düzenlenen Bir Sevdadır İstanbul Konseri'nde Eyüp Musiki Vakfı solistleri Sinem Sevindik, Rıfat Çalışkan, Gültekin Berber, Serap Yaşar ve Bestehan Görmüş birbirinden güzel İstanbul şarkılarını seslendirdi. Müziğe gönül veren Eyüplülerin katılımıyla düzenlenen muhteşem konserde, İstanbul'a olan sevdalarını şiirle anlatıp duygularını melodiyle bütünleştiren bestekarların şarkıları yer aldı. Geçmişten günümüze kadar herkesin kulağında, dilinde ve yüreğinde yer etmiş birbirinden güzel İstanbul şarkılarına salonda bulunan konuklar da eşlik etti.

Konser sonunda konuşma yapan Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, "Güzel ve kulağa hoş gelen konseri dinledik. Tabi ki biz Eyüp'ün değerlerini Eyüplülerle ve tüm İstanbullularla buluşturmak istiyoruz. Eyüp Musiki Vakfı gibi profesyonel düzeyde değerlerimiz var. Arkadaşlarımızla, belediyemiz ve sizlerle bu süreci devam ettireceğiz" dedi.

Eyüp Musiki Vakfı Başkanı Nihat İncekara ise, "Bizlere imkanı verdiği için Eyüp Belediye Başkanımız Remzi Aydın'a sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. Vakfımızın kuruluşundan bugüne kadar gerçekleştirilen konserlerden farklı bir konserdi bu. Çünkü bizleri hep toplulukla görmeye alıştınız. Bu kez birbirinden müstesna solistlerimizle ayrı bir konuyu içeren konserle sizlerle birlikte olmak bizim içinde heyecan verici. Tarihe damga vuran Eyüp Belediyesi'nin kültür etkinlikleri içinde ciddi bir programla yer almış olduk. İnşallah bu sınavı başarı ile geçtik. Sayın Başkanımız başarılı görürlerse bizde bundan sonra devam etmek isteriz. Bütün emeği geçenlere çok teşekkür ederim" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Remzi Aydın İstanbul Eyüp Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title