Haberler

Eyüp Sultan'da adak adadığını doğrulayan Ebru Şallı: Dua ettiğimde güzel şeyler oluyor

Güncelleme:

3 ay önce iş adamı Uğur Akkuş'la evlenen manken Ebru Şallı, Eyüp Sultan'a gittiğini ve orada dua etmeyi çok sevdiğini söyledi. Şallı, "Biliyorum ki her dua ettiğimde çok güzel şeyler oluyor" dedi.

Çiçeği burnunda çift Ebru Şallı ve Uğur Akkuş kahvaltı yaptıkları mekandan çıkarken gazetecilerle karşılaştı. Ayaküstü muhabirlerle sohbet eden ünlü çift merak edilenleri cevapladı. Mutlulukları gözlerinden okuna çiftten Ebru Şallı, hayatında duanın önemli bir yerinin olduğunu söyledi.

"DUA ETTİĞİMDE GÜZEL ŞEYLER OLUYOR"

Eşi Akkuş ise aracın direksiyonuna yönelen Şallı, Eyüpsultan'da adak adadığı iddialarını doğruladı. Habertürk'ün haberine göre,Şallı "Ben her zaman gidiyorum dua etmeye Eyüpsultan'a. Uğur'la da gideriz sık sık. Geçen gün gitmiştik. Dua etmeyi ben çok seviyorum, inancım çok yüksek bu konuda. Biliyorum ki her dua ettiğimde çok güzel şeyler oluyor. Uğur'un da adağı varmış, kurban kestirdik" ifadelerini kullandı.

Eyüp Sultan'da adak adadığını doğrulayan Ebru Şallı: Dua ettiğimde güzel şeyler oluyor

"BEN AŞKTA KAZANDIM"

Röportaj esnasında bir milli piyango satıcısı Ebru Şallı'ya, "Bilet almaz mısınız Ebru Hanım?" dedi. Şallı ise "Ben aşkta kazandım" yanıtını vererek gülümsedi.

Eyüp Sultan'da adak adadığını doğrulayan Ebru Şallı: Dua ettiğimde güzel şeyler oluyor

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ebru Şallı Uğur Akkuş Akkuş Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (11)

MSDS:

Milli piyango almayın, iddia, ganyan, loto, toto vs vs oynamayın her türlü kumar haramdır, boşu boşuna salak yerine koydurmayın kendinizi. . her türlü kumarda kasa kazanır diğerleri kazıklanır . . Evladınıza ayakkabı alın, elbise alın karınızı bir gece dışarıda yemeğe çıkartın aile huzuruna huzur katın . .

25
1
yanıtYanıtla
KUZEYİN UŞAĞI:

kadın manken deyince aklıma. . . deniz pulaş. . . arzum onan. . gibi hanımefendi karakterli insanlar geliyor. . . .

17
2
yanıtYanıtla
ziyaa:

Bilete ne gerek var la piyango vurmuş zaten Ebru''ya. . . Tabii ki istemez piyango bileti. . .

19
0
yanıtYanıtla
kayseri''den hacer:

Allah bir yastıkta kocatsın ikisini de. . adam eşine ne de güzel bakıyor gözleriyle. . . maşallah.

4
6
yanıtYanıtla
GEZGİN:

TECRÜBELERİME GÖRE YER GÖK DUA İLE. YÜCE RABBİM ŞÜKÜRLER OLSUN

5
0
yanıtYanıtla
YAŞLI KURT:

SAMİMİ DUA ETSEN DAHA GUZEL ŞEYLER OLUR YAVVVRUMMM . OOO YESS

1
3
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Loto, Toto gibi Milli Piyango gibi şans oyunlarının kime çıkacağı belirleniyormuş !!! Siz hala hala Bilet mi alacaksız? :) :))

3
0
yanıtYanıtla
Adınızı yazın:

Aynen sana tavsiyem inanma yalan. Onlar kimseye çıkmasını istemezler sen yinede çeyrek al bende öyle yapıcam iki tane alıcam o parayı nereye harcamıyoruz ki . Olsun bir umut hayal bu dünyada umut etmezsen hayal etmezsen çekilmez oluyor ancak böyle yaşaya biliyorsun

yanıt0
yanıt1
alime bilir:

dularla ayaktayız zaten elhamdülillah müslümanız sen zenğin birinle evlendin mal mülk hepsi senin cennette yaşıyorsun zaten ğariban birisiyle evlen bakalım asğari ücretle nasıl ğeçiniliyor bir bak senin 1 saat lik masrafındır

3
0
yanıtYanıtla
:

ALDIN PARALI MARDINLIYI

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title