Haberler

Eyüp Devran Kutlu "Modada Flaşlar Yeni Sezon İçin Patladı"

Güncelleme:

Ünlü moda fotoğrafçısı Eyüp Devran Kutlu, yeni sezon için yaptığı son moda çekimlerini Oligark Kulüp'te gerçekleştirdi.

Mekânın fon ve dekor açısından çok fazla seçenek sunmasının kendileri için çok büyük bir avantaj sağladığını ifade eden Kutlu, "Hepsi birbirinden değerli ve hepsi birbirinden başarılı modeller ile çalışma imkânı bulduk." dedi.

Eyüp Devran Kutlu çekimlerin ardından yaptığı açıklamada "Brenda, Taya Sazanova, Abdelkader Ben Ali ve Mert Güler'in modelliğinde gerçekleştirilen çekimler çok iyi geçti. Çekimlerin kusursuz bir biçimde tamamlanmasında önemli katkısı olan, mekânda bizi ağırlayan, çekimlere ev sahipliği yapan Mert Güler'e, göstermiş olduğu konukseverlikten dolayı teşekkür ediyorum." İfadelerine yer verdi.

Modeller ile kurdukları iletişimde, modellerin kendilerini rahat hissetmelerini ve pozitif bir enerji yaratmaları sağladıklarını belirterek moda fotoğrafçılığının bir ekip çalışması olduğunu ifade eden Eyüp Devran Kutlu, çekimlerde, Ceren Yüce'nin, styling olarak görev aldığını, Dila Ekinek'in ise Makeup olarak görev aldığını söyledi.

Tüm ekibin gösterdiği özverili çalışmalar neticesinde öğle saatlerinde başlayan çekimler gece yarısına kadar devam etti.

Eyüp Devran Kutlu 'Modada Flaşlar Yeni Sezon İçin Patladı'

Mekânın ambiyansının da çekimlere çok fazla artısı olduğunu ifade eden ünlü fotoğrafçı Eyüp Devran Kutlu, "Kış mevsimine girmeye hazırlandığımız bu günlerde farklı bir ambiyans ve atmosfer eşliğinde ve rengârenk kıyafetler ile çok başarılı bir şekilde gerçekleştirdiğimiz çekimler, çok yakın bir zamanda moda meraklıları ile paylaşılacak. Bu çekimlerin ne kadar özel ve orijinal bir atmosferde gerçekleştirildiğini düşünürken yaratacağı etkiyi görmek için ben de sabırsızlanıyorum." dedi.

Oligark İşletmeleri pek çok konseptin bir arada olduğu entegre bir sosyal tesis olarak da değerlendirilebilir. Restoranından gece kulübüne, balık lokantasına kadar pek çok konsepti bir arada barındıran mekânın Kuruçeşme'ye getirdiği canlılık herkes tarafından takdir görüyor. Mekânın müdavimlerinin yanı sıra ilk defa gelenler de sunduğu ayrıcalıklara hayran kalıyor. Eyüp Devran Kutlu'nun moda çekimleri için bu mekânı seçmesinde bu hayranlığında etkisi bulunuyor.

Eyüp Devran Kutlu, "Teknolojinin ilerlemesi ile herkesin amatör ya da profesyonel olarak bir şekilde ilgilendiği fotoğrafçılıkla ilgilendiğini söyleyebiliriz. Ama ben ve benim gibi bu işi sanat ve iş olarak yapanlar yalnızca fotoğraf çekmekle sınırlı olmadığını çok iyi bilmektedir. Bizler yaptığımız işlerle, aynı zamanda fark oluşturmanın peşindeyiz." Diyerek fotoğraf sanatçılarının amaçları hakkında açıklamalarda bulundu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Eyüp Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title