Haberler

Eyüboğlu'nun Koleksiyonu Paşabahçe'de

Güncelleme:

Paşabahçe, Türkiye'nin önde gelen sanatçılarının eserlerini camla yorumlaya devam ediyor.

İhtisaslaşmış mağazacılıkta özgün yapısıyla Türkiye'de lider olan Paşabahçe Mağazaları, Türkiye'nin önde gelen sanatçılarının eserlerini camla yorumlayarak oluşturduğu 'Yansımalar Koleksiyonu'nu tüketicilerinin beğenisine sunuyor. Koleksiyonun ilk serisi olan Bedri Rahmi Eyüboğlu imzalı ürünlerde, sanatçının yaşamı boyunca yaptığı eserlerin arasından ve Mavi Yolculuk adlı kitabından derlenen 10 farklı desene yer verildi. Bedri Rahmi Eyüboğlu'nun orijinal el yazısı kullanılarak hazırlanan ürünlerde desenler, çeşitli dekorlama teknikleri kullanılarak el yapımı cam ve kristal ürünlerin üzerine uygulandı.

İhtisaslaşmış mağazacılıktaki özgün yapısıyla Türkiye'de lider olan Paşabahçe Mağazaları, Türk sanatının önde gelen isimlerinin eserlerini cama nakış gibi işleyerek oluşturduğu 'Yansımalar Koleksiyonu'yla ürün gamını zenginleştirmeye devam ediyor.

Paşabahçe Mağazaları, 'Yansımalar Koleksiyonu'nun ilk serisi olan Bedri Rahmi Eyüboğlu imzalı ürünler tüketicilerinin beğenisine sunuyor. Bedri Rahmi Eyüboğlu'nun yaşamı boyunca ürettiği eserler arasından ve Mavi Yolculuk adlı kitabından derlenen 10 farklı desen, çeşitli dekorlama tekniği kullanılarak el yapımı cam ve kristal ürün üzerine uygulandı.

Bedri Rahmi Eyüboğlu imzalı ürünlerden oluşan 'Yansımalar Koleksiyonu' kağıt ağırlık, mumluk, vazo, servis tabağı, supla tabağı, çay takımı, karaf, su şişesi, meşrubat şişesiyle su, meşrubat, rakı ve viski bardakları ürünlerinden oluşuyor.

'Yansımalar Koleksiyonu'nda Bedri Rahmi Eyüboğlu'nun eserleri ve orijinal el yazısını kullanarak hazırlanan koleksiyonu tüketicisine sunan Paşabahçe Mağazaları, 'İmza Koleksiyonu'yla da Türkiye'nin önde gelen sanatçı ve yazarlarının çalışmalarına yer veriyor.

Paşabahçe Mağazaları, daha öncede 'İmza Koleksiyonu'yla da Alev Ebuzziya, Aydın Boysan, Behiç Ak, Selçuk Demirel ve Latif Demirci gibi Türkiye'nin ünlü sanatçıların özgün çizim ve tasarımlarını taşıyan ürünleri tüketiciye ulaştırıyor.

Kaynak: Bültenler / Kadın

Bedri Rahmi Eyüboğlu Paşabahçe Türkiye Dekorasyon Kadın Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title