Haberler

Eyşan Şaşırttı

Seksi Oyuncu Eyşan Özhim Kendisini 40 Meleğin Korudğunu Söyledi..

SEKSİ OYUNCU EYŞAN ÖZHİM KENDİSİNİ 40 MELEĞİN KORUDĞUNU SÖYLEDİ..

Eyşan Özhim, uyurken birisinin kendisini uyandırdığını belirterek 'Gözümü açtım halisünasyon değil. Bir sürü küçük küçük şeyler, cüceler filan. Çok korktum, inanılmaz... Tekrar gözümü kapattım, kendime cimcik attım. Tekrar açtım gözümü, 'Sesini çıkartma, eğer sesini çıkartırsan evdekileri de götürürüz' dedi. Ayaklarımdan çektiler, bağırdım, ışığı yaktım, besmele çekiyorum, oradalar yani görüyorum. Annem 'Seni okutmak lazım' dedi.

Ama o on seneyi bayağı zorluklarla geçirdim. Bir hocaya gittik. Belki halisünasyon, belki o anda inandım, bilmiyorum ama sinir bozucu şeyler yaşadım. Hoca bana 'Artık çevrende 40 tane meleğin olacak hem evini hem de seni koruyacak' dedi. O vakte kadar yalnız başıma hiçbir yere çıkamıyordum, o vakitten sonra kendime geldim. Hisar'da evim vardı ve o evde bir sürü kötü şey geldi başıma; önünde kafama silah dayayıp soydular beni. Sonunda taşındım. Orada yatırlar vardı, herhalde bu yüzden diye düşündüm. Benim ölülere, mezarlığa saygım var ama ne bileyim büyüye inanma, duasız da kalma...

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title