Haberler

Eyşan'ı Sinirlendirdi!

'Şarkı Söylemek Lazım' İsimli Yarışmada Jüri Eyşan Özhim ile Yarışmacı Serap Ezgü Diyaloğu Kafaları Karıştırdı

'ŞARKI SÖYLEMEK LAZIM' İSİMLİ YARIŞMADA JÜRİ EYŞAN ÖZHİM İLE YARIŞMACI SERAP EZGÜ DİYALOĞU KAFALARI KARIŞTIRDI

Serap Ezgü'yü kıyafetinden dolayı eleştiren Eyşan Özhim ilginç bir cevapla karşılaştı: "Ben sizi çok beğeniyorum. Hatta sizi üç yıl önce Asos'da bir arkadaşınızla tatil yaparken görmüştüm. Yan şezlongumda güneşleniyordunuz.. Fotoğraflarınızı çektim..."

Ezgü'nün bu sözleri Eyşan Özhim'in tüm moralini alt üst etti. Bu sözlerin altında neler yatıyordu? Serap Ezgü neden o fotoğrafları çekme gereği duymuştu? İlginç bir durum mu vardı?

Özhim bunların üzerine;

"Serap Hanım o sözlerinin ardından annem aradı.. 'kızım Serap ne demek istiyor? Senin sevgilin de olabilir, çıplak fotoğaflarında olabilir? O ne yapmaya çalışıyor?' dedi. Bunun üzerine soluğu Serap Hanım'ın yanında aldım... 'Sanki elinizde çıplak fotoğraflarım var gibi konuştunuz, ne demek istediniz?' diye sordum. Tahminime göre, yakın geçmişte hakkımda ortaya atılan saçma sapan haberler yüzünden Serap Hanım bana 'lezbiyen' imasında bulundu. 2-3 yıl önce kalabalık bir grup arkadaşımla Asos'ta tatil yaptık. Biz üstsüz güneşleniyorduk. Benim fotoğrafımı ancak öyle çekmiş olabilir... Serap Hanım'a bu imayı hiç yakıştıramadım, çok gereksizdi. Ben bu yüzden felç geçirdim. Serap Hanım felç geçirdiğimi bilmiyormuş. Ona bunu anlattım. Sonra konuyu kapattık" dedi... Serap Ezgü ise bu konuyla ilgili yorum yapmak istemedi...

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title