Haberler

Eyowf 2017 İçin İmzalar Atıldı

Avrupa Olimpiyat Komiteleri (EOC) tarafından düzenlenen 2017 Avrupa Gençlik Kış Olimpiyatları Festivali'nin (EYOWF) Erzurum'un ev sahipliğinde yapılmasına yönelik resmi anlaşma imzalandı.

Avrupa Olimpiyat Komiteleri (EOC) tarafından düzenlenen 2017 Avrupa Gençlik Kış Olimpiyatları Festivali'nin (EYOWF) Erzurum'un ev sahipliğinde yapılmasına yönelik resmi anlaşma imzalandı.

Çek Cumhuriyeti'nin başkenti Prag'da düzenlenen EOC 44. Olağan Genel Kurulu'nda, 2017'deki festivalinin ev sahipliği resmi olarak Erzurum'a verildi.

Genel kurulda EYOWF 2017 organizasyonunun ev sahipliği için resmi anlaşma taraflar arasında imza altına alındı. Anlaşmaya Türkiye adına Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Kamuran Özden ile Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Başkanı Prof. Dr. Uğur Erdener, EOC adına da Birlik Başkanı Patrick Hickey imza attı.

Avrupa'nın 50 ülkesinden 17 yaş altı olimpik sporcuların yarıştığı EYOWF, dünyanın en büyük olimpik kış sporları organizasyonlarından biri olma özelliğini taşıyor.

Erzurum'da 2017 Şubat ayında düzenlenecek EYOWF 2017 kapsamında Avrupa ülkelerinin 17 yaş altı kış sporcuları; buz pateni, buz hokeyi ve kayak dallarında gerçekleştirilecek olan bireysel ve takım yarışmalarında dereceye girmenin mücadelesini verecek.

Kaynak: AA / Yerel

Çek Cumhuriyeti Türkiye Erzurum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title