Haberler

Eylül'ün Cinayet Zanlısının, Cinayeti Önceden Planladığı Ortaya Çıktı

Güncelleme:

Küçük Eylül'ün cinayet zanlısının, elektrik direği dikmek için açtığı çukurun bir kısmını özellikle kapatmadığı tespit edildi. Bu durum cinayetin önceden planlandığı iddiasını gündeme getirdi.

Ankara'nın Polatlı ilçesi Uzunbeyli Mahallesi'nde kaybolduktan 8 gün sonra cesedi bulunan Eylül Yağlıkara cinayetinin zanlısına ait cep telefonu sinyalinin, görgü tanığının verdiği bilgideki yer ve saat ile eşleştiği öğrenildi. Olayın faili olarak tutuklanan U.K'nın, elektrik direği dikmek için açtığı çukurun bir kısmını özellikle kapatmadığı tespit edilirken, bu durum cinayetin önceden planlandığı iddiasını gündeme getirdi.

EYLÜL'ÜN CESEDİ ELEKTRİK DİREĞİNİN DİBİNE GÖMÜLMÜŞ OLARAK BULUNDU

Ankara'nın Polatlı ilçesi Uzunbeyli Mahallesi'nde kaybolduktan 8 gün sonra cesedi bulunan Eylül Yağlıkara cinayetinin zanlısına ait cep telefonu sinyalinin, görgü tanığının verdiği bilgideki yer ve saat ile eşleştiği öğrenildi. AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Ankara'nın Polatlı ilçesine bağlı Uzunbeyli Mahallesi'nde 22 Haziran'da kaybolan ve 29 Haziran'da Yüzükbaşı Yolu mevkisinde bir elektrik direğinin dibinde gömülü bulunan 8 yaşındaki Eylül Yağlıkara soruşturmasına ilişkin, yeni detaylar ortaya çıktı.

OLAY YERİNDE ŞÜPHELİNİN ARACININ LASTİK İZLERİNE RASTLANDI

Buna göre, görgü tanığının verdiği bilgideki, zanlı U.K'yı gördüğü saat ile mevki, U.K'ya ait cep telefonu sinyalleriyle eşleşti. Ayrıca Eylül'ün cesedinin bulunduğu bölgenin yakınında, şüphelinin aracına ait lastik izine de rastlandı. Zanlının Eylül'ün cesedini gömmek için geldiği sırada sert fren yapmasıyla kalkan tozu fark eden görgü tanığı, şüphelinin tutuklanmasının ardından jandarmaya giderek, gördüklerini anlattı.

Bunun üzerine, Eylül'ü arama çalışmaları, tanığın bilgisini verdiği bölgede yoğunlaştırıldı.

KÖSTEBEK ÇUKURUNDAN YAYILAN KOKU CESEDE GÖTÜRDÜ

Çalışmalarda kullanılan iz takip ve kadavra arama köpekleri, bir köstebeğin kazdığı çukurdan yayılan kokuya tepki verdi. Arama köpeklerinin, Eylül'ün cesedinin bulunduğu yerde tepki vermesi üzerine bölge kazılarak, küçük kızın cansız bedenine ulaşıldı.

CİNAYETİN ÖNCEDEN PLANLANDIĞI İDDİA EDİLDİ

Ayrıca yapılan incelemede, olayın faili olarak tutuklanan U.K'nın, elektrik direği dikmek için açtığı çukurun bir kısmını özellikle kapatmadığı tespit edilirken, bu durum, cinayetin önceden planlandığı iddiasını gündeme getirdi. Bu arada, Eylül'e yapılan ön otopside, kan izi ve vücudunda herhangi bir kırık olmadığı, ayrıca cinsel istismar bulgusuna rastlanılmadığı öğrenildi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Polatlı Ankara Eylül 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar? Son seçim anketi! Bu pazar seçim olsa hangi parti yüzde kaç oy alır? Manchester United Sheffield United maçı CANLI izle! 24 Nisan MANU Sheffield United maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Toz taşınımı nedir, ne zaman olacak? Toz taşınımı hangi illerde olacak? Muharrem ayı ne zaman 2024? Aziz Yıldırım aday mı 2024? Taraftarlar Aziz Yıldırım'ın aday olması için binlerce paylaşım yaptı Everton Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Everton Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Everton Liverpool maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Everton Liverpool maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Everton Liverpool maçı CANLI izle! 24 Nisan Everton Liverpool maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Trabzonspor Karagümrük maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) TS Karagümrük maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Ziraat Kupası Yarı Final Tek Maç mı, İki Maç mı? İşte Detaylar 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500

Yorumlar (38)

Sibel turk:

Yeter artik o milletvekillerine devlet dokunulmazlik vericene ve oturduklari yerden maas alicaklarina milletin oyuyla gelmisler ama hicvmillete yardimlari yok ellemeyin artik cocuklara masumncanlara biktik aglamaktan basima agrilar girdi dur desinler

14
2
yanıtYanıtla
selim:

seçimde yapılan dijital hile konuşulmasın diye çocuk istismarını ve cesetlerini gösteriyorusunuz ya Allah belanızı versin. ayıp ayıp.

4
11
yanıtYanıtla
Sustuklarıma Say:

selin insanlığını bul yok olmuşşun kızım sen

yanıt0
yanıt0
ZAR:

SEN İYİCE ŞİZOYA BAĞLAMIŞSIN AGA YADA. . . . anladın sen onu kökten zalim

yanıt0
yanıt0
sorgulayan:

ne alaka la

yanıt0
yanıt0
Hikmet:

Ne affı, suçluları asın gitsin, benim vergimle hastanede tedavi olacak, hapishanede yatak yorgan verilecek, 3 öğün aş verilecek bu pisliklere. Adli suçlulara acımayın.

13
0
yanıtYanıtla
Anne:

Allah sızı yok etsin INŞALLAH

12
0
yanıtYanıtla
AHMET ŞİMŞEK:

PLANLI PLANSIZ HİÇBİR ÖNEMİ YOK EYLÜL KIZIMIZ ÖLDÜ (ÖLDÜRÜLDÜ) NE YANİ PLANSIZSA AZ MI CEZA ALACAK ASMAYIN TAMAM ANAYASA KARARI GEREKİYOR DİYOSUNUZ TAMAM O ZAMAN HÜCREYE TUTMAYIN CİNAYETTEN YATANLARIN KOĞUŞUNA BIRAKIN ASARAK ÖLMESİN ÖLÜMÜ KISA SÜRMESİN YARATIĞIN

12
0
yanıtYanıtla
aslı,:

haklısınız böyle ınsanlar yaşamımızı bıle suc

yanıt1
yanıt0
Anne:

Allah sızı yok etsin INŞALLAH

11
0
yanıtYanıtla
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title