Haberler

Tecavüz Edilip Öldürülen Eylül'ün Amcası: 5 Yaşındaki Çocuğun Neyinden Tahrik Oldun

Güncelleme:

Yalova'da 5 yaşındaki çocuğa tecavüz ettikten sonra öldüren caninin duruşması görüldü. Mahkemede sanığa tepki gösteren küçük kızın amcası, "5 yaşındaki çocuğun neyinden tahrik oldun" dedi.

Yalova'da 5 yaşındaki çocuğu kaçırıp tecavüz ettikten sonra öldürüp bavul içinde terk edilmiş inşaata bırakan caninin duruşması görüldü. Mahkemede ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istenen caniye, küçük kızın amcası, "5 yaşındaki çocuğun neyinden tahrik oldun" diyerek tepki gösterdi.

KAYBOLAN KÜÇÜK KIZIN CESEDİ TERK EDİLMİŞ EVDE BULUNDU

Çınarcık ilçesi Koru beldesinde 31 Mayıs 2017 tarihinde, Aysel-Nurettin Umutlu çiftinin kızı Eylül, parkta oyun oynarken kayboldu. Baba Umutlu'nun kayıp ihbarı üzerine jandarma arama çalışması başlattı. AFAD ve belde sakinlerinin de katıldığı çalışmalardan sonuç alınamadı.

Tecavüz Edilip Öldürülen Eylül'ün Amcası: 5 Yaşındaki Çocuğun Neyinden Tahrik Oldun

Bir gün sonra ekipler, Umutlu Ailesi'nin evine yaklaşık 1 kilometre uzaklıkta, deprem sonrası terk edilmiş bir inşaatta, bavul içinde Eylül'ün cesedini buldu. Olayla ilgili, Eylül'ü arama çalışmalarına da katılan Murat Şahin Akyüz, gözaltına alınıp tutuklandı.

MAHKEME SANIĞIN AKIL SAĞLIĞI RAPORUNU BEKLİYOR

Eylül Umutlu'yu kaçırıp, istismar ettiği belirlenen Murat Şahin Akyüz hakkında, Yalova Ağır Ceza Mahkemesi'nde açılan davanın ikinci duruşması gerçekleşti. Duruşmaya, sanık Akyüz, Kandıra Cezaevi'nden Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile katıldı. Hakkında 'ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası' istenen Murat Şahin Akyüz'ün akıl sağlığının yerinde olup olmadığına dair Adli Tıp Kurumu raporunun henüz gelmediği açıklandı.

EYLÜL'ÜN AMCASI: 5 YAŞINDAKİ ÇOCUĞUN NEYİNDEN TAHRİK OLDUN?

Mahkeme heyeti başkanı, bir an önce karar vermek istediklerini fakat kesin bir sonuç için raporu bekleyeceklerini söyledi. Bu sırada sanığa tepki gösteren Eylül Umutlu'nun amcası Metin Umutlu, "5 yaşındaki çocuğun neyinden tahrik oldun" dedi. Mahkeme heyeti başkanı Metin Umutlu'yu uyardı ve raporun gelmesinden sonra karar vermek üzere duruşmayı erteledi.

Tecavüz Edilip Öldürülen Eylül'ün Amcası: 5 Yaşındaki Çocuğun Neyinden Tahrik Oldun

"RAPOR GELDİKTEN SONRA İSTEDİĞİMİZ SONUCU ELDE EDECEĞİZ"

Duruşma sonrasında gazetecilere açıklama yapan Umutlu Ailesi'nin avukatı Erdem Keleş, Adli Tıp Kurumu'nun raporunun beklenmesine karar verildiğine dikkati çekerek, "Henüz rapor gelmedi. Bu aşamada heyet karar vermeye niyetli olsa ya da karar verse de yüksek mahkemenin kararı bozma ihtimali olduğundan işi garantiye almak adına, doğru olarak, net bir karar vermek için raporu bekliyor. Rapor geldikten sonra inşallah biz istediğimiz sonucu elde edeceğiz. Bir dahaki duruşmada rapor gelirse sonucu elde etmiş olacağız" dedi.

"BU TÜR CANİLERİN YAŞAMAMASI LAZIM"

Eylül'ün babası Nurettin Umutlu ise "Bir an önce adaletin yerini bulmasını istiyoruz. Artık idam istiyoruz. Bu tür canilerin yaşamaması lazım. Her gelişimizde acımız tazeleniyor. O caninin yüzünü görmek istemiyoruz. ya devlet idam yapsın ya versin ailesi cezasını versin. Biz aile olarak onun cezasını vermesini biliyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Murat Şahin Çınarcık Yalova Eylül 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (111)

Pokono pa:

BAZI ARKADASLAR YAZIYOR PARAM OLSA DURMAM BU ULKEDE DIYOR ARKADAS BIZLER GURBETTE KOPEK GIBI CALISIYORUZ SEN PARAN YOK AMA OULKEN SENI KABULEDIYOR. BASKA ULKELER OYLEDEYIL BUZIHNIYET PARANVAR HEMEN ULKEYI SATIYOR SUNUZ VATAN PARAYLA MI OLCULUR BATI BUZIHNIYETLERI SATIN ALIYOR ULKEMIZE HAINLIK YAPTIRIYOR ISTEMEYEN CIKSIN GURBETE BIZLERGIBI SURUNSUN CALIS VERGIVER HAYATMIBU BITLENMEYIN ULKEMIZIN DEGERINI BILIN COMEZLIK YAPMAYIN

2
34
yanıtYanıtla
İSİMSİZ:

MADEM SÜRÜNME GEL TÜRKİYE''YE MİS GİBİ YAŞA O ZAMAN ORADAN YAZMASI KOLAY TABİ GELDE GÖR BAKALIM NERESİ DAHA İYİ !

yanıt6
yanıt0
rüya:

İDAM GELSİN TECAVÜZLER DURSUN

30
2
yanıtYanıtla
Kasabalı:

Rabbim ailesine sabır versin buna öyle ceza vereceksiniz ki ibretlik olacak şerefsiz köpek bunu yapan insan olamaz idam şart bu ve bunun gibilerine yetkililerden en kısa zamanda cezalarını çektirecekler yasa istiyoruz unutmayın hepimizin evlatları var o çocuğun hakkı var üzerinizde yetkililer

28
1
yanıtYanıtla
ANNE:

idam gelsin

25
2
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Ne acı ki adalet hapishanedekilere kalmış. Çok yazık. Bir kız annesi olarak yetkililere sesleniyorum idam istiyorum hatta onlar idam olurken görmek istiyorum. Bu ülkede adaleti sağlayamayan adamların öbür dünyada iki elim yakalarında olacak.

26
0
yanıtYanıtla
joker:

Cezası verildi bile ömür boyu beslemeye alınarak.Bu ülke suçluların hapishanede en rahat ettiği ülkedir bizzat ben biliyorum. Aslında bunun cezası elektrikli sandalye olmalıydı ama burası Türkiye.

26
0
yanıtYanıtla
abdulhamit:

idam kesinlikle gelmeliiiii!!!!!!

24
1
yanıtYanıtla
Adalet:

Lütfen artık idam gelsin

23
1
yanıtYanıtla
Emrullah Ekinci Dbakır:

Allah şahidim olsun bu adamı ne pahasına olursa olsun yaşatma şansı bırakmazdım değil cezaevi yerin dibinede girse gebertim Allah çocuğun ailesine sabır versin.

22
0
yanıtYanıtla
Tüm 111 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title