Haberler

Eyleme Katıldığı İçin İşten Atılan Kadın Türk-iş Önünde Eylem Yaptı

Tekel İşçilerine Destek Amacıyla Şubat Ayında Türkiye Çapında Yapılan İş Bırakma Eylemine Katıldığı Gerekçesiyle İşten Çıkartılan Tübitak Personeli Aynur Çamalan ve Kendisine Destek Veren 5 Kişi, Türk-iş Binası Önünde Eylem Yaptı.

TEKEL İşçilerine destek amacıyla Şubat ayında Türkiye çapında yapılan iş bırakma eylemine katıldığı gerekçesiyle işten çıkartılan TüBİTAK personeli Aynur çamalan ve kendisine destek veren 5 kişi, Türk-İş binası önünde eylem yaptı. Grup daha sonra olay yerine gelen polislerce gözaltına alındı.

TEKEL İşçilerinin Türk-İş Genel Merkezi önünde yaptığı eyleme destek amacıyla Şubat ayında yapılan iş bırakma eylemine katıldığı gerekçesiyle çalıştığın TüBİTAK'tan çıkartılan Aynur çamalan ve kendisine destek veren 5 kişi Türk-İş binası önünde eylem yaptı. çamalan ve beraberindeki TEKEL işçisi 2 kişi,Türk-İş Genel Merkezi'nin demir parmaklıklarına "İşçiler ölüyor, Türk-İş susuyor. Türk-İş yönetimi istifa" yazılı pankart asıp oturma eylemine başladı. Bu sırada olay yerine gelen polis ekiplerinin müdahalesiyle pankart söküldü ve göstericiler gözaltına alınmak istedi. Göstericiler polise uzun süre direnirken, eylemciler kelepçelenerek gözaltına alındı. Görüntü Dökümü:-Grubun oturma eylemi-Pankattan görüntü-Polisle grubun sözlü tartışması-göstericilerin kelepçelenip gözaltına alınması

Uğur Alaattinoğlu - ANKARA / DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title