Haberler

Eylem İpek Şafak'tan Bomba İddia: Serdar Ortaç ve Chole Loughnan Boşanıyor

TV8 ekranlarında magazin programı sunan Eylem İpek Şafak, canlı yayında Serdar Ortaç ve Chloe Loughnan'ın boşanacaklarını hatta Ortaç'ın "Chole evde durmuyor artık" diyerek avukatına talimat verdiğini anlattı.

Sürekli boşanma haberleriyle gündeme gelen Serdar Ortaç ve Chloe Loughnan çifti her ne kadar bu haberleri yalanlasa da iddiaların ardı arkası gelmiyor.

Son olarak TV8 ekranlarında yayınlanan Gel Konuşalım programının sunucularından gazeteci Eylem İpek Şafak, bugünkü yayında Serdar Ortaç ve Chole Loughnan'ın boşanacaklarını hatta Chole'nin avukatına talimat verdiğini iddia etti.

"SERDAR VE CHLOE BOŞANIYOR"

Gazeteci Eylem İpek Şafak'ın canlı yayında anlattığı iddialara göre;Serdar Ortaç, boşanmak için avukata başvurdu.

"CHOLE EVİNDE DURMUYOR"

Serdar Ortaç'ın "Artık bu işi bitirmek istiyorum evinde durmuyor, evde huzurlu değilim" diyerek Avukatı Ömer Durak'a serzenişte bulunarak gerekli işlemleri başlattığını iddia etti.

Eylem İpek Şafak'tan Bomba İddia: Serdar Ortaç ve Chole Loughnan Boşanıyor

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Chloe Loughnan Serdar Ortaç Haberler

Bakmadan Geçme

Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (40)

haso:

Dunyanın en güzel kadınıda olsa insan sıkılıyor. . .

21
0
yanıtYanıtla
ATILLA TÜRK:

SERDAR BULAMADIN BIRTANE TEMIZ GGÜZELYÜZLÜ BIR KÖYLÜ KIZI HELAL SÜT EMMI EVINE BAGLI AMA SEN NERDE YURTDISNDA MANKEN YAHU O EVLI BILE KALSA SÖHRETI UGRUNA MANKENLIGE DEVAM EDECEK SENI TAKMAYACAK BILE SEN EN IYISI TEMÜZ BIR KÖYLÜ KIZI BUL EVLEN AILE OLMAYA CALIS BIRAZ BIRAK BU SOSYETE KADINLARINI ONLARDAN INSANA KARI OLMAZ ONLARIN HAYATI ANLIK GECELIKTIR SABAHLEYIN SENI HATIRLAMAZ BILE

19
2
yanıtYanıtla
corci corci:

ona serdar kısa geldi . . . . . .

yanıt0
yanıt0
TecrubeKonusuyor:

Eger Gercek turk erkegi isen Yabanci bir kadinla Evli kalamazsin, Yuva Kuramazsin, O yuva yasamaz, Tecrube ve bizde yasadik, Olmaz, Imkansiz, Biliyorum, 1000 de 1, ihtimal verebilirim.

17
3
yanıtYanıtla
Mehmet:

Hadi ordan o senin beceriksizliğin. Yabancı kadınlar bir çok Türk kadınından daha namuslu daha erkeğine , yuvasına sahip çıkıyor, sen gidip pavyondan tecrübe edinmişsin, burada insanların aklını karıştırma

yanıt6
yanıt7
Dobra dobra:

Canım kardeşim, yanlış düşünüyorsun. Bak benim 3 tane hanımım var. Biri iranlı, diğer ikisi ise ingiliz. İranlı eşimden iki, ingiliz eşlerimden ise birer çocuğum var ve hepimiz aynı evde yaşıyoruz ve gül gibi geçiniyoruz. Hiçbir sıkıntı yok. İranlı eşim, namazında niyazında ve çok ta iyi ingilizce konuşuyor ve eşlerimin hepsi çok iyi anlaşıyor. Hepsi birbirine tahammüllü ve saygılı. Yürüyünce yürüyor.

yanıt1
yanıt1
Yeniçeri:

Yurtdışında yaşayan biri olarak şunu söylemek istiyorum müslüman bir insan hırıstıyanla evli kalamaz çünkü aradaki kültür farkı çok farklı siyahla beyaz gibi

15
4
yanıtYanıtla
yanılıyorsun:

48 senedir evliyim esim hristiyan mutluyuz kendi kültürümüze alıstırdım yasıyoruz önyargılı olma

yanıt5
yanıt7
farketmez:

Bence ülke değil sorun yaş farkı..Bazen sevince yaş farkını önemsemiyoruz ama bir bakin şöyle kendinden küçük kadınlarla evlenen bütün sanatçılar ayrılmaya başladı.Turk yada yabancı olsun.parasi olanlarda kadınları malları gibi görüyor bırak başkasını al.50 yaşındaki adamin 25 yaşındaki bir kadınla ne paylaşabilir ki parası hariç.

yanıt8
yanıt0
Hasan:

YANILIYORSUN istisnalar kaydeyi bozmaz bende Hıristiyan la evliydim çok fazla sorun yaşadım her konuda abdest gusel yok bilmiyorlar .herseyimız farklıydı üstelik ben yurt dışında ikamet eden biriyim gitmiyor üç yıl zor dayandım ve ayrildim

yanıt3
yanıt0
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title