Haberler

Eylem Hazırlığındaki Terör Örgütü Üyesine Hapis İstemi

Adana'da terör örgütü PKK/KCK soruşturması kapsamında tutuklanan ve eylem hazırlığı içerisinde olduğu iddia edilen şüpheli hakkında 22 yıla kadar hapis cezası istemiyle hazırlanan iddianame kabul edildi.

Adana'da terör örgütü PKK/KCK soruşturması kapsamında tutuklanan ve eylem hazırlığı içerisinde olduğu iddia edilen şüpheli hakkında 22 yıla kadar hapis cezası istemiyle hazırlanan iddianame kabul edildi.

Adana Cumhuriyet Başsavcılığı Terör Suçları Soruşturma Bürosu tarafından, PKK/KCK terör örgütü ile bağlantılı olduğu iddia edilen tutuklu şüpheli Ş.U. hakkındaki soruşturma tamamlandı.

Şüpheli Ş.U. için "Tehlikeli maddeleri izinsiz olarak bulundurma veya el değiştirme" ve "Silahlı terör örgütüne üye olma" suçlarından 22 yıla hapis cezası istemiyle hazırlanan iddianame Adana 2. Ağır Ceza Mahkemesince yapılan inceleme sonucu kabul edildi.

İddianamede, ihbar üzerine kolluk kuvvetlerince merkez Seyhan ilçesi Gülbahçesi Mahallesi'nde bir ikamette bulunan el yapımı patlayıcıların olduğu poşette şüpheli Ş.U'nun parmak izinin tespit edildiği bilgisine yer verildi.

İddianamede, Ş.U'nun PKK/KCK silahlı terör örgütü güdümünde faaliyet yürüten yayın organlarının çağrıları üzerine eylem hazırlığı içerisine girdiği belirtildi.

Ş.U. ise iddianamede yer alan ifadesinde, üzerine atılı suçlamaları kabul etmedi.

Kaynak: AA / Güncel

PKK Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title