Haberler

Expo Katar'dan Başkan Sekmen'e "En İyi Kent Vizyonu" Ödülü

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Katar’da düzenlenen ’Expo Turkey By Qatar Fuarı’nda, “En İyi Kent Vizyonu” ödülüne layık görüldü.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Katar'da düzenlenen 'Expo Turkey By Qatar Fuarı'nda, "En İyi Kent Vizyonu" ödülüne layık görüldü.

Katar ile Türkiye'yi bölgedeki ekonomi merkezi haline dönüştürmeyi ve ticaret hacmini iki katına çıkarmayı hedefleyen Expo Turkey By Qatar Fuarı'nda Erzurum'un rüzgarı esti. Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Selami Keskin ve diğer yetkililerin bulunduğu Erzurum heyeti, Katar'da önemli görüşmeler yaptı. Fuara şehrin önemli projeleriyle katılan Erzurumlu yöneticiler, Katarlı ve Arap işadamlarına kentin yatırım, turizm ve işbirliği projelerini anlattı. Program süresince Vali Azizoğlu ve Başkan Sekmen, Katar'ın üst düzey Bakanlık yetkilileriyle fikir alışverişinde bulundu, şehrin yatırım açısından önemli bir cazibe merkezi olduğunu ifade etti. Katar-Türkiye İş Adamları Zirvesi Ödül Töreni'nde konuşan Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, Erzurum'un Türkiye'nin her alanda gelişen ve değişen önemli kentlerinden biri olduğunu ifade etti. Başkan Sekmen de, "Erzurum için aldığımız her bir ödül bizim çalışma azmimize şevk ve heyecan katıyor. Bizi bu ödüle layık gören herkese teşekkür ediyorum" dedi. Bu arada fuar süresince Erzurum standı yoğun ilgi gördü. Erzurum standını ziyaret eden Sultan Abdülhamid'in Han'ın torunu Şehzade Abdülhamid Kayıhan Osmanoğlu, Başkan Mehmet Sekmen ile görüştü. Tarih kokan sohbette Başkan Sekmen, Cihan Padişahı Abdülhamid Han'ın da büyük bir önem verdiği Erzurum ile ilgili yapılan projeleri Şehzade Osmanoğlu'na anlattı. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Sekmen Türkiye Erzurum Katar Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? Sabahattin Ali kimdir? Sabahattin Ali kaç yaşındaydı, nereli? Sabahattin Ali eserleri! Sabahattin Ali hayatı ve biyografisi! Turgut Uyar kimdir? Turgut Uyar eserleri, hayatı ve biyografisi Arif Nihat Asya kimdir? Arif Nihat Asya hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Fuzuli kimdir? Fuzuli şiirleri ve eserleri nelerdir? En güzel Fuzuli şiirleri! Fuzuli hayatı ve tüm kitapları Namık Kemal kimdir? Namık Kemal şiirleri nelerdir? Doğum günü ne zaman? Namık Kemal eserleri ve tüm şiirleri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title