Haberler

'Evliyiz' Dedi, Kayınvalidenin Adını Bilemedi, Aranan Otomobilinde Uyuşturucu Bulundu

Gaziantep'te kontrol için durdurulan otomobildeki 23 yaşındaki İskender A., eşi olduğunu söylediği 25 yaşındaki Gülçin K.'nın annesinin adını bilmeyince arama yapıldı. Aracın akü bölümüne gizlenen 1 kilo 545 gram eroin ele geçirildi, 2 şüpheli gözaltına alındı.

Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekipleri şüphe üzerine bir otomobili durdurdu. Otomobilin içindeki sürücü ile yanındaki kadını sorgulayan polise bu kişiler karı- koca olduklarını söyledi. Bunun üzerine polis, kimliklerini aldığı şüphelilerden İskender A.'ya, kayınvalidesinin adını sordu. Ancak, İskender A.'nın verdiği cevabın Gülçin K.'nın nüfus cüzdanındaki isimle uyuşmadığı ortaya çıkınca araçta arama yapıldı.

Uyuşturucu operasyonlarına karşı eğitilen köpeğin de yardımıyla yapılan aramada, otomobilin akü bölümüne saklanan 1 kilo 545 eroin ele geçirildi.

Aile görüntüsü vermek için evli olduklarını söyledikleri anlaşılan şüphelilerden Gülçin K.'nın uyuşturucu satıcılığı ve kullanmaktan kaydı olduğu belirtildi. 2 şüpheli sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. - Gaziantep

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gaziantep Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title