Haberler

"Evliyim Ama Uygunum" Diyenlere Şok: Hackerlar Veri Tabanını İfşa Edecek

Evli olan ve buna karşın partner arayanların kullandığı evliyimamauygunum.com adlı site sanal korsanların eline geçti. Ahlaki değerlere aykırı yayın yapan siteleri ele geçireceklerini ifade eden Cyber Warrior (Siber Savaşçı) adlı hacker grubu, evliyimamauygunum.com veri tabanını ve üye bilgilerini aynı adresten ifşa edeceklerini duyurdu.

Son haftalarda sık sık gündeme gelen "çokeşli evlilerin cinsel birliktelik platformu" evliyimamauygunum.com adlı site çökertildi. Siteyi ele geçiren sanal korsanlar, anasayfaya "Bu Siteye Erişim CW Kararı ile Engellenmiştir!" başlığı altında bir açıklama yerleştirdi. Açıklamada, "Bu ülkede, bizim internetimizde, bizim ahlak değerlerimize, Aykırı yayın yapanlar şunu asla unutmasınlar ki; Türk Internet aleminde CW Akıncıları vardır" denildi.

Sitenin, yayın yaptığı dönemde kullandığı "Dünya'nın çivisini biz çıkarmadık, biz geldiğimizde çivi çıkmıştı. Biz sadece çıkmış çivi ile oynuyoruz" şeklindeki sloganına karşılık hackerlar "Biz de geldik o çiviyi çakıyoruz" dedi.

ÜYE BİLGİLERİ AÇIKLANACAK

Cyber Warrior grubu, anasayfaya yerleştirilen yazıda, üye bilgilerini açıklayacaklarını şöyle ifade etti: "evliyimamauygunum.com veritabanı ve Ahlak kavramından yoksun üyelerinin bilgilerini yakında buradan deşifre edeceğiz." Sitenin yaklaşık 30 bin üyesi bulunuyor.(ANKA)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title