Haberler

Evlilik Yolunda Ama

Mehmet Germiyanlıgil'le ABD'de Ev Tuttukları Konuşulan Derin Mermerci, Sabaha Kadar Eski Sevgilisi Ralf Tezman'la Eğlendi.

MEHMET GERMİYANLIGİL'LE ABD'DE EV TUTTUKLARI KONUŞULAN DERİN MERMERCİ, SABAHA KADAR ESKİ SEVGİLİSİ RALF TEZMAN'LA EĞLENDİ.

Mehmet Germiyanlıgil ile evlilik hazırlığı yapan Derin Mermerci, iki yıl büyük aşk yaşadığı ve evliliğin eşiğinden döndüğü Ralf Tezman'la görüldü. İkili, önceki akşam Şişli'de bir bara geldi ve geç saatlere kadar eğlendi. Mekandan birlikte çıkacakken, kapıda gazetecilerin olduğunu öğrenince temkinli davranarak bardan önce Tezman ayrıldı. Yaklaşık 10 dakika sonra da Mermerci dışarı çıkarak bir arkadaşının arabasına bindi. Bugüne kadar gazetecilerin sorularına cevap vermemeye özen gösteren Mermerci, bu kez daha soru sorulmadan "Yanlış bir şey yazmayın, Ralf sadece arkadaşım" deme gereği duydu. Eski sevgililerin bu sürpriz geccesi, ABD'de ev tuttukları ve orada beraber yaşacakları konuşulan Derin Mermerci ile Mehmet Germiyanlıgil hakkında, "ilişkileri bitti mi?" yorumlarını akla getirdi.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title