Haberler

Evlilik Programları

CHP Parti Meclisi ve eski Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) üyesi Ali Öztunç, televizyonlardaki evlilik programlarına ilişkin, "RTÜK'ün bu olaya bir el atması gerekiyor.

CHP Parti Meclisi ve eski Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) üyesi Ali Öztunç, televizyonlardaki evlilik programlarına ilişkin, "RTÜK'ün bu olaya bir el atması gerekiyor. Ben mevcut başkanın bu konuda hassas olduğunu biliyorum" dedi.

Öztunç, CHP Hatay Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Mevlüt Dudu ile partisinin Adıyaman İl Başkanlığında basın toplantısı düzenledi.

Türkiye'nin gündemine ilişkin parti üyelerine değerlendirmede bulunan Ali Öztunç, daha sonra 2019 Milletvekili Genel Seçimi için yapacakları çalışmaları anlattı.

Televizyonda yayınlanan evlilik programlarına da değinen Öztunç, toplumun konuşmaması ve okuyup öğrenmemesi için televizyonlarda saçma sapan programların olduğunu savundu.

Evlilik programlarının toplumu uyutmak için kullanıldığını öne süren Ali Öztunç, şunları kaydetti:

"Ben RTÜK üyesi olduğum dönemde bu evlilik programlarına karşı birisiydim. Yani böyle saçma sapan bir şey olamaz. Bir kadın ile bir adam yan yana geliyor, arada bir paravan var, sesini duyuyor, anlatıyor ve haydi evlenelim. Böyle bir komedi olabilir mi? RTÜK'ün bu olaya bir el atması gerekiyor. Ben mevcut başkanın bu konuda hassas olduğunu biliyorum. Birlikte çalıştığımız dönemde de bu konuşmaları yapmıştık. İlhan Yerlikaya Bey, bu konuya el atacaktır. Yasağa karşıyız. Ben eski bir gazeteci ve televizyoncu olarak yasağa karşıyım ama bir ayar vermek gerekiyor. Çok başı boş bir yayıncılık olmaz. Bu yüzden ben RTÜK'ün buna bir el atması gerektiğini düşünüyorum."

CHP'deki "Atatürk resminin indirildiği" tartışmaları

Mevlüt Dudu ise Türkiye'nin Güneydoğusunun Suriye ve Irak'tan farklı olmadığını iddia etti.

CHP'de Atatürk resminin indirildiği tartışmalarına da değinen Dudu, "Cumhuriyet Halk Partisinde böyle bir olay olmamıştır. Açık ve net söylüyorum. Bunu da herkesin bilmesini istiyorum. CHP'de bırakın kimsenin bunu yapacağını, kimse bunu aklından bile geçirmez. Böyle bir olay olmamıştır. Bu da açıkça ortaya çıkmıştır ve bunun da gereği yerine getirilmiştir" diye konuştu.

Kaynak: AA / Politika

Mevlüt Dudu Adıyaman Türkiye Politika Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title