Haberler

    Mesut Özil'in Amine Gülşe'yle Evlilik Planı Fenerbahçe'ye Yaradı

    Güncelleme:

    Sevgilisi Amine Gülşe ile evlilik planı yapan Mesut Özil için Fenerbahçe devreye girdi. Bahis siteleri, Mesut'un Türkiye'ye transferini favori olarak gösterdi.

    Fenerbahçe'nin, Arsenal menajeri Emery ile tartışan ve oyuncu sevgilisi Amine Gülşe ile evlilik planı yapan Mesut Özil için harekete geçtiği bildirildi. Ada'da, Mesut'un Ocak'ta Sarı-Lacivertliler'e transfer olma ihtimaline 5'e 2 oran verdiler.

    OCAK'TA TAKIMDAN AYRILMAYI KAFASINA KOYDU

    Daily Star gazetesinin haberine göre, Arsenal'in West Ham ile oynayacağı maçın kadrosuna alınmadığı için teknik direktör Unai Emery ile sözlü tartışma yaşan Mesut ocakta ayrılmayı kafasına koydu.

    Fenerbahçe'nin bu durumu fırsat bilip Türk asıllı Alman yıldız transfer etmek için teklif hazırlayacağını iddia eden Daily Star, Manchester United Menajeri Jose Mourinho'nun da Mesut'u istediğini yazdı.

    HAFTALIK MAAŞI 300 BİN STERLİN

    Mesut'un Fenerbahçe'ye transfer olma ihtimalini 5/2 oranla Kırmızı Şeytan'ların bir adım önünde gösteren gazete, United'a 4/1 oran verdi. Daily Star, 29 yaşındaki yıldızın sevgilisi Amine Gülşe ile evleneceğini ve bu nedenle Türkiye'ye sıcak baktığı ayrıntısına da yer verdi. Sarı-Lacivertli ekibin yıldız oyuncunun haftalık 300 bin sterlin (yaklaşık 2.5 milyon TL) maaşını ödemekte zorlanacağı vurgulanırken, Jose'nin de Real Madrid'de beraber çalıştığı Mesut'un aklını çelebileceği belirtildi.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Mesut Özil Fenerbahçe Magazin Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    500

    Yorumlar (25)

    maskeli süvari:

    ulke krızde, devalasyon var yumurta, un, yağ aldı basını gıdıyor kımsenın umurunda değil korklak gazeteler ve televızyonlar sozde ozgur basın korkkalıgından haber yapamıyor şu ankı durumun ecevıt zamanındakı demırel zamanlarındakı krızlerlen en farkı var sozde amerıka baskı yapıyor gecın bunları vatan mıllet sakarya dın, ıman ver gazı ver coskuyu mılletı uyustur . . 5 veya 6 ay sonra ebd basbakınıylan sarmas dolas olurlar bunlar boyle. . herkez korkar olmuş

    15
    6
    yanıtYanıtla
    Adınızı Yazın:

    KIZ GUZEL MESUTTA TIP YOK AMA PARA VAR. . . . DUSUNSENE BU MESUT FUTBOLCU DEGILDE HERHANGI BI YERDE CALISAN ISCI OLSAYDI BU KIZ ONA DONUP BAKMAZDI BILE ISTE PARA BOYLE BISEY

    16
    4
    yanıtYanıtla
    Dagdeviren:

    Alman karilarini ne kadar cabuk unutmus. Bir d Turk kizlarin tadina bakiyim diyor nasilsa Almana karsi surati kalmamis. 50 tane kizim olsu birisini bile vermem bu tiplere

    6
    12
    yanıtYanıtla
    xx:

    senin vermene gerek olmaz kizin kosarak gider san sohret para

    yanıt0
    yanıt0
    kayserili:

    lan dangalaklar adam 17 milyon kazanıyor fenere ne diye gelsin

    15
    0
    yanıtYanıtla
    yeter:

    PARA PARA PARA ŞİMDİ NASILDA AŞIKTIR MESUTA :))))

    13
    0
    yanıtYanıtla
    çiftçi:

    bu futbolculara asgari ücret vereceksin. ne kadar saçma para kazanma şekli. .

    10
    1
    yanıtYanıtla
    Sadi Çöğür:

    Kızın ya gözleri çok bozuk ya da para için her şeyi yapabilecek biri.

    6
    4
    yanıtYanıtla
    6464:

    Helal olsun Mesuta Avrupaya rest çekti

    6
    2
    yanıtYanıtla
    Dogruya dogru:

    Bazi kirolar var dikkat Pahalilikdan aglayan kirolar git calis yatma herseyi devletden bekleme mall

    3
    5
    yanıtYanıtla
    Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title