Haberler

Evli ve Öfkeli yeni fragman, 18. bölüm yeni görüntüler

Güncelleme:

Evli ve Öfkeli 18. yeni bölüm fragmanı. ATV'nin en çok izlenen dizilerinden Evli ve Öfkeli 18. yeni bölümün yeni görüntüleri yayınlandı. Geçen hafta yaşanan gelişmelerin ardından yeni bölümdeki hadiseler merak ediliyordu. Fragman videosu ve geçen hafta dizide yaşananların özeti haberimizde.

EVLİ VE ÖFKELİ 18. YENİ BÖLÜM FRAGMANI (21 ŞUBAT)

ATV'nin severek izlenen dizisi Evli ve Öfkeli'nin bu akşam yayınlanan bölümünde yine heyecan var. Aldatılan dört kadının kocalarından intikam alma çabasını ele alan Evli ve Öfkeli dizisi 17. son bölümüyle izleyenlerinin ekranlarına konuk oldu. Evli ve Öfkeli son bölüm ve detaylar haberimizde..

Oyuncu kadrosunda, Birce Akalay, Ebru Cündübeyoğlu, Sarp Akkaya, Yıldız Çağrı Atiksoy ve Ayça Erturan gibi isimler yer alan dizi, heyecanlı ve renkli sahneleriyle, senaryosuyla, oyuncu kadrosuyla ses getiriyor.

Evli ve Öfkeli, bu akşam yeni bölümüyle atv ekranlarında…

EVLİ VE ÖFKELİ 17. BÖLÜM ÖZETİ

Babası vurulan Esra, oldukça üzgün ve hırslıdır. Zorlu bir dönemden geçmekte olan Murat ve Esra kendi duygularıyla mücadele ederken bir yandan da Osman Baba'yı vuranların peşine düşer. Deniz, Kloş TV'den ayrılan Seray'ın prestijini kurtarmak için cesur bir plan hazırlamıştır. Planı gerçekleştirmek için Mine'ye ihtiyaçları vardır ancak istedikleri Mine'nin kabul edebileceği bir şey değildir.

Aydınlanma yaşayan Dilek, Kloş TV'deki ilk programında öyle bir coşar ki, bu coşku Tarık Sönmez'in hayatına bomba gibi düşer. Tarık, her şeyin sorumlusu olarak gördüğü Mine ve Seray'dan Dilek'le aralarını düzeltmelerini ister. Seray ve Mine'nin, Tarık ve Dilek için hazırladıkları sürpriz ise beklenmedik gelişmeklere neden olacaktır.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title