Haberler

Evlerine Hırsız Girdiği İçin Mağdur Olan Yılmaz ve Yılmazer Olayı Hakime Anlattı

Ünlü Şovmen Ceyhun Yılmaz ve "Hayat Bilgisi" İsimli Dizinin "Ortega Serkan" Lakaplı Oyuncusu Paşhan Sedat Yılmazer, İstanbul 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde İfade Verdi. Evlerine Giren Hırsız Nedeniyle İfade Veren Yılmaz ve Yılmazer, Hırsızlık Yaptığı İddia Edilen Gençten Şikayetçi Olmadıklarını Belirttiler.

Ünlü şovmen Ceyhun Yılmaz ve "Hayat Bilgisi" isimli dizinin "Ortega Serkan" lakaplı oyuncusu Paşhan Sedat Yılmazer, İstanbul 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde ifade verdi. Evlerine giren hırsız nedeniyle ifade veren Yılmaz ve Yılmazer, hırsızlık yaptığı iddia edilen gençten şikayetçi olmadıklarını belirttiler.

İstanbul 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada tutuklu sanık E.A. hazır bulunurken, dizi oyuncuları Ceyhun Yılmaz, Paşhan Sedat Yılmazer ve Yönetmen Şenol Sönmez de duruşmada müşteki sıfatıyla hazır bulundu.

Mahkeme başkanı tutuklu sanık E.A.'ya, "Ceyhun Yılmaz'ın evine girerek hırsızlık yapmışsın. Ne diyorsun?' sorusunu sanık E.A., "Evet. Eve hırsızlık için girdim. Ancak kimseye bıçak çekmedim. Namusum ve şerefim üzerine yemin ederim" dedi.

İşsiz olduğunu belirten tutuklu sanık E.A., "Ulus'ta bulunun Ceyhun Yılmaz'a ait eve ben girdim. Sabah saat 06.00 sıralarında açık olan mutfak camından içeri girdim. Herkes uyuyordu. Cep telefonu, laptop ve para alarak olay yerinden kaçtım. Kimse beni görmedi" diye konuştu.

Dizi -film oyuncusu Ceyhun Yılmaz ise verdiği ifade de, "2 Temmuz 2006 günü Paşhan Serkan Yılmazer içinde bulunan birkaç arkadaşlarım bana misafir olarak geldiler. O günün sabahı evimde hırsızlık olayı yaşandı. Benim telefonum, diz üstü bilgisayarım ve 250 YTL param çalındı. Uyuduğum için hırsızı görmedim. Huzurunuzda olan kişiyi de tanımıyorum" diyerek şikayetçi olmadı.

Bıçak gösterdiği için yataktan bile kalkamadığı iddia eden Paşhan Serkan Yılmazer, "Arkadaşım Ceyhun Yılmaz'ın evinde misafir olarak kaldım. Sabah uyurken odanın kapısının açıldığını hissettim. Gözümü açtığımda, elinde bıçak olan biri bıçakla, 'sakın ayağa kalkma' diyerek tehdit etti. Cep telefonumu, 100 YTL para ile arabamın anahtarını alarak odadan çıktı. Ancak bana bıçak çeken kişi huzurdaki E.A. değildir. Bıçak çeken Çocuk Mahkemesi'nde yargılanarak tahliye olan U.D.'dir. Şikayetçi değilim" diye ifade verdi.

Mahkeme başkanı, "Emin misin? Sana bıçak çekenin E.A. olmadığına. İyice bak. Yandan bak. Çünkü evde saptanan parmak izleri E.A.'ya aittir" dedi.

Mahkeme başkanının sorusu üzerine Paşhan Serkan Yılmazer, "Hayır efendim. Olayda ikinci bir hırsızın olduğunu yeni öğrendim. Huzurunuzdaki sanığı hiç görmedim. Tanımıyorum. Bana bıçak çekende o değildir" diye konuştu.

Yönetmen yardımcısı olduğunu belirten Şenol Sönmez de, cep telefonunun çalındığını iddia ederek, hırsızlık olayının uyurken yaşandığını belirterek, şikayetçi olmadı.

Mahkeme heyeti, Paşhan Serkan Yılmazer'in ifadesi üzerine yüzleştirmek için İstanbul Çocuk Mahkemesi'nden tahliye olan U.D.'yi polis zoruyla mahkemeye getirilmesine karar verdi.

Ankara'da yaşadığını belirtilen oyuncu Ayşegül Yılmazer'in talimatla ifadesi alınması için Ankara Ağır Ceza Mahkemesi'ne yazı yazılmasına karar veren mahkeme, diğer müşteki Deniz Tütüncü'nün polis zoruyla getirilmesine isteyerek duruşmayı erteledi.

Mahkeme çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Yılmaz ve Yılmazer, "Şikayetçi olacak bir durum yok, bizim evde gördüğümüz bugün karşımıza çıkartılan sanık değildi" dediler.

Bir basın mensubunun ısrarla "Neden şikayetçi olmadınız, evdeki aramalarda sanığın parmak izine rastlanmış, şikayetinizi devam ettirebilirdiniz" demesi üzerine de Ceyhun Yılmaz sinirlenerek, "Senin başına gelirse sen öyle yaparsın" diyerek tepki gösterdi.

(FD-RA-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title