Haberler

Evlenmek Üzere Olduğu Kadını Başka Biriyle Gören Adam Cinnet Getirdi

Güncelleme:

Afyonkarahisar'da evlenmek üzere olduğu kadını başka biriyle gören adam, ikisini de bıçakla ağır yaraladı. Hastaneye kaldırılan kadın yaşamını yitirdi, diğer yaralının ise durumunun ağır olduğu belirtildi.

Afyonkarahisar'da evlenmek üzere olduğu kadını başka biriyle gören şahıs, ikisini de bıçakladı. Bıçaklanan kadın hayatını kaybederken, yanındaki adamın ise durumu ciddiyetini koruyor.

ÖNCE TARTIŞTI SONRA BIÇAKLADI

Olay, kent merkezinde bulunan kapalı pazar yeri önünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Bayram A., evlenmek üzere olduğu Şevval S.'yi, Ali İhsan D. ile birlikte görünce cinnet getirdi. Bir süre ikili ile tartışan Bayram A., yanından bulunan bıçakla evlenmek üzere öldüğü Şevval S. (37) ile Ali İhsan D.'yı (56) üç yerinden bıçakladı.

YARALI KADIN KURTARILAMADI

Olay sonrası gelen 112 Acil Servis Ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesine kaldırıldı. Şevval S.'nin tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği, Ali İhsan D.'nin ise durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Olayın faili Bayram A.'nın ise polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındığı bildirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (81)

ANKARA:

NE OLUYOR BU KADINLARA NEDEN HİÇBİRŞEYİ DÜŞÜNMEDEN HAREKET EDİYORLAR. KAÇ KİŞİNİN OCAĞINI SÖNDÜRÜYOR.

38
10
yanıtYanıtla
YOK ISIM:

ASIL SIZ ERKEKLERE NE OLUYOR? KIM VERDI SIZE CAN ALMA HAKKINI ARKADAŞIM?

yanıt17
yanıt15
????:

sanki kadın tek başına yapıyor. . . ayrıca bu caniliğe bir dur demek lazım

yanıt9
yanıt6
Tarafsız:

Adama şehrin anahtarını verin. Helal Olsun

25
15
yanıtYanıtla
alex:

değer miydi diyenlere cevabım: O durumu Allah kimseye yaşatmasın kendinde değilsin çünkü.

29
9
yanıtYanıtla
turk insanı sadece kafanı çalıştır...:

niye öldürüyorsun Allah senin hatalı bir evlilik yapacağını göstermiş. orada bırakıp gitmen lazımdı. evlenmemişsinde daha ne. . . anlayana

31
5
yanıtYanıtla
YOKS:

Olması gerekeni yapmış adalet yerine gelmiş. Kadına şiddet hakedilmiş.

21
13
yanıtYanıtla
YETEERRRRR:

yorumlara bakıyorum da nasıl bi insanlıktır ki bu kadın için ölmeyi haketmiş deniliyor!!!!! kim ne yaparsa yapsın ölmeyi haketmez allahın verdiği canı almak da sadece allaha mahsustur!!!! şiddete hayır diyen bi toplum şimdide bu adamı alkış tutar hale gelmiş. . . . haklı yada haksız kimsenin sonu ölüm olmamalı. . . yazıkkkkkk

15
12
yanıtYanıtla
Karakartal:

Canı alan zaten Allah arkadaşım bu katil sadece kadının ölüm sebebi. Yaşanılan tüm bu olaylar Allah''ın kanunlarına göre yönetilmediğimiz ve yaşamadığımızdan ötürüdür. Bu olaylar artarak devam edecek toplum her geçen gün kötüye gidecek. Ta ki Allah''ın kanunları ile yaşamaya başlayana kadar. . .

yanıt5
yanıt4
YETEERRRRR:

birinin gelip seni öldürmesi kader midir yani??? kader insanların seçimleridir çoğu zaman hangi insan evladı öldürülmeyi hakediyo??? çok enteresan bi toplum olduk!!! bi adam gelip bi kadını öldürüyo ve biz o adamı savunacak bahaneler üretir hale gelmişiz cidden çok yazıkkkkk geldiğimiz bu duruma. . .

yanıt3
yanıt0
Tüm 81 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title