Haberler

Evlendirme Sözünü Alınca Sazına Sarıldı

Batman'da Uzun Süredir Evlilik Hazırlığında Olan Ancak Maddi İmkansızlıklar Nedeniyle Bir Türlü Evlenemeyen Gençlere Vali Recep Kızılcık'ın Eşi Sema Kızılcık Sahip Çıktı. Bir Tüpçü Dükkanında Çalışan Fırat Kutlu İsimli Genç, Sema Kızılcık Tarafından Evlendirileceğini Öğrenince Büyük Mutluluk Yaşadı.

Batman'da uzun süredir evlilik hazırlığında olan ancak maddi imkansızlıklar nedeniyle bir türlü evlenemeyen gençlere Vali Recep Kızılcık'ın eşi Sema Kızılcık sahip çıktı. Bir tüpçü dükkanında çalışan Fırat Kutlu isimli genç, Sema Kızılcık tarafından evlendirileceğini öğrenince büyük mutluluk yaşadı.

Batman Valisi Recep Kızılcık'ın eşi Sema Kızılcık, Meydan Mahallesi Eski Tekel Caddesi'nde tüpçülük yaparak geçimini sağlayan ve düğün için para biriktirmeye çalışan Fırat Kutlu'yu evinde ziyaret etti. Bayan Kızılcık, evlenecek olan çifte ve ailesine 28 Haziran'da yapılacak olan düğünle ilgili isteklerini sordu. Bayan Kızılcık, ziyaret esnasında duvarda asılı sazı alarak damat adayı Fırat Kutlu'dan çalmasını istedi. 3 senedir maddi imkansızlıklar nedeniyle evlenemeyen Fırat Kutlu, mutluluğunu bir parça çalarak gösterdi. Bayan Kızılcık, genç çiftin tüm eşyalarını ve düğün masrafları karşılayacak.

(MŞY-ZG-CMH-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title