Haberler

Evlendikten 10 Yıl Sonra Düğün Yaptılar

Evlendikten 10 yıl sonra düğün yaptılar

Adana'da lisede birbirine aşık olan ancak aileleri izin vermeyince kaçarak evlenen 2 çocuklu çift 10 yıl sonra düğün yapıp balayına çıktı

Serhat Baric, 10 yıl sonra çocuklarıyla birlikte kayınbabasından kız istedi

ADANA - Adana'da lisede birbirine aşık olan ancak aileleri izin vermeyince düğün yaparak evlenemeyen çift 10 yıl sonra iki çocuklarıyla birlikte düğün yapıp balayına çıktı.

Merve ve Serhat Baric çifti bundan 12 yıl önce lise 2. sınıfta tanışıp birbirini sevdi. Çift liseyi bitirdikten sonra 2007 yılında da ailelerine birbirlerini çok sevdiklerini evlenmeye karar verdiklerini söyledi. Ancak hem kızın hem de erkeğin ailesi yaşları küçük olduğu için bu evliliğe karşı çıktı. Kaçarak evlenen çift yaşları 19 olduğu için kimliklerini alıp nikah dairesine giderek 1 Temmuz 2007 yılında resmi nikah kıydırıp evlendi. İkisi de teknik ressam olan çiftin 2008 yılında Fatma ismini verdikleri bir çocukları dünyaya geldi. Çift evlendikten kısa bir süre sonra ailelerle barıştı ancak düğün yapmadı. Çiftin geçin yılda Mehmet ismini verdikleri bir erkek çocukları dünyaya geldi. Serhat Baric, eşine bu yıl kendisinin sürekli takım elbise giydiğini ancak çok sevdiği aşkının gelinlik giyemediğini bu nedenle düğün yapmak istediğini söyledi. Merve Baric ve aileler de bu duruma onay verince hazırlık başladı. Serhat ve Merve Baric çifti 10 yıl önce yapmak isteyip de yapamadığı ne varsa bu düğün de yaptı. Serhat Baric önce kayınbabasının evine gelerek sanki hiç evlenmemiş çocukları olmamış gibi kızı ailesinden istedi. Merve Baric ise iki çocuğunun babası kocasına kız isteme kahvesi getirip onu ağırladı. Kayınbabası tarafından kız verilince kına gecesi yapıldı. Ardından ise bir kır düğünü gerçekleştirildi. Düğünde gelin, damat ve çocuklar hep birlikte oynayıp dans etti. Çift düğünden sonrada balayına gitti.

"Eşimin gelinlik giymesi için düğün yaptım"

Serhat Baric, eşiyle okulda tanıştığını belirterek, "Biz eşimle okulda tanıştık ve birbirimizi sevdik. Sonrasında evlenme kararı aldık ama erken olduğu için ailelerimiz istemedi bizde kaçarak evlendik. 2005 yılında arkadaşlığımız başladı 2007 yılında ise evlendik. 10 yıl oldu evleneli ve 9 yaşında bir kızımız 2 yaşında da oğlumuz var. 10 yıl sonra düğün yapma fikri benden çıktı. Ben işyerinde ya da toplantılarda takım elbise giyebiliyorum ama eşim gelinliği giyemediği için ona böyle bir jest yaparak gözünde kalmasın istedim. 10 yıl sonra gelen düğün için ailemiz tebrik etti bizi. Başta böyle olacağını bilseydik sahip çıkardık ama size güvenmiyorduk sonradan güvendik dediler. Ben küçükken anneme kızıyormuşum neden düğüne beni çağırmadın diye ama kızım Fatma 9 yaşında bize küsmeyecek düğünümüze çağırdık kızımızı. Allah bugünü nasip etmiş demek bugüne kısmetmiş bize destek olan herkese teşekkür ediyoruz" dedi.

Merve Baric ise eşinin biraz sert mizaçlı olduğunu böyle birşeyi hiç beklemediğini anlatarak, "Hiç aklıma gelmezdi hayal bile edemezdim. Bir gün gelinlik alıp gelmiş düğünümüz olsun dedi. Şaşırdım ilk başta olur mu falan dedim ama güzel oldu. Davetliler 10 yıl sonra gelen düğün için çok şaşırdılar. Biz çılgın bir çiftiz herkes yakıştığını söyledi ve tebrik ettiler" diye konuştu.

Anne ve babasının düğününde bulunan Fatma Baric ise "Annemle babam evlendiği için seviniyorum bu duruma şahit olduğum için mutluyum hoşuma gidiyor" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Genel Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title