Haberler

Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Bulut Gençlerbirliği Maçında Parolamız 3 Puan - Hd

Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Bulut Gençlerbirliği maçında parolamız 3 puanTaha AYHANMALATYA, (DHA)Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Evkur Yeni Malatyaspor, sezonun 27'nci haftasında sahasında oynayacağı Gençlerbirliği maçının hazırlıklarına devam etti.

Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Bulut Gençlerbirliği maçında parolamız 3 puan

Taha AYHANMALATYA, (DHA)

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Evkur Yeni Malatyaspor, sezonun 27'nci haftasında sahasında oynayacağı Gençlerbirliği maçının hazırlıklarına devam etti.

Ligde geride kalan iki haftada Fenerbahçe ve Trabzonspor'a mağlup olan sarı kırmızılılar, Nurettin Soykan Tesisleri'nde, ligin 27'nci haftasında Malatya'da oynanacak olan Gençlerbirliği maçı hazırlıklarına bugün yaptığını antrenmanla devam etti.

Yaklaşık 1 buçuk saat süren antrenmana milli takımlarda bulunan Khalid Boutaib, Sadio Diallo ve Berk Yıldız katılmadı. Bu futbolcuların yarın takımla birlikte çalışmalara başlayacağı öğrenildi. Antrenman öncesinde saha ortasında futbolcularla bir toplantı yapan Erol Bulut, Gençlerbirliği maçının önemine dikkat çekerek zor bir haftaya girdiklerini söyledi. Bulut, bireysel anlamdaki düşüşle ilgili de uyarıda bulunarak bazı futbolcuların daha çok çalışmaları konusunda dikkatini çekti.

Antrenman dayanıklılık ve koordinasyon çalışmasıyla başlarken, taktik ağırlıklı çift kale maçla sona erdi. İdman başlamadan önce gazetecilere açıklamada bulunan sarı- kırmızılı takımın teknik direktörü Erol Bulut, ligde zor maçlara çıktıklarını anımsatarak, şöyle konuştu

Ligde geldiğimizden beri zor maçlara çıktık. Zor maçlar devam ediyor ve devamda edecek. Geriye kalan 8 maçımız var. Bunların hepsi zor geçecek. Kolay bir maç yok. Zaten 2'nci yarının daha çetin ve daha zor geçeceğini biliyorduk. Ona göre transfer yapmaya çalıştık. 1-2 transfer aramıza kattık. O şekilde devam ediyoruz ve önümüzdeki Gençlerbirliği maçı bizim açımızdan çok önemli bir maç. Orada 1-0 kazanmıştık. Burada da cumartesi günü oynayacağımız maçta kesinlikle kazanmak istiyoruz. Parola 3 puan.

POZİSYONLARI GOLE ÇEVİRMEMİZ GEREKİYOR

Geçmiş maçlarda bireysel hataların olduğunu ifade eden Bulut, Son 2 maçımızda Trabzonspor maçı olsun, Fenerbahçe maçı olsun bireysel hatalar yaptık. İşte bunun bedelini ağır ödedik. 2-0 kaybettiğimiz Fenerbahçe maçında iyi oynadık. Trabzon maçında iyi oynadığımızı söyleyemem çok fazla hata yaptık ve bu hataları Trabzonspor en iyi şekilde değerlendirdi. Maçı 4-1 kaybetmiş olduk. O yüzden önümüzdeki Gençlerbirliği maçı veya ondan sonraki maçlarda da daha dikkatli olmamız lazım, daha az hata yapmamız, daha az bireysel hata yapmamız lazım. Hata yapıyorsak diğer arkadaşlarımız arkadaşının hatasını kapatması gerekiyor. Daha kompakt, daha agresif oynamamız ve en önemlisi ürettiğimiz yeterince pozisyon var maçlarda o pozisyonları gole çevirmemiz gerekiyor şeklinde konuştu.

TARAFTARIMIZA İHTİYACIMIZ VAR

Bulut, kendi evlerinde çok farklı oynadıklarını kaydederek, O yüzden onlardan ricam, söyleyeyim adım Erol Bulut olarak söyleyeyim, teknik direktör olarak onlardan isteğim stadı inşallah doldurmaları. Çünkü onlara gerçekten ihtiyacımız var. Onlarla birlikte kendi evimizde çok iyi oynuyoruz. Bunu zaten çoğu kez ispatladık. Beşiktaş maçı olsun, Galatasaray maçı olsun, Başakşehir maçı olsun iyi oynamamıza rağmen maçı kaybettik ama iyi oynadık. Gençlerbirliği maçı bizim açımızdan gerçekten çok önemli maç. Alacağımız 3 puan bizi istediğimiz hedefe yüzde 90 yaklaştırmış olacak. O yüzden kesinlikle taraftarımıza ihtiyacımız var diye konuştu.

MİLLİ TAKIMA ÇAĞRILMALARI LUCESCU'NUN KARARI

Milli takıma gidebilmek için ellerinde performanslarını yüzde 100 arttıran futbolcuların olduğunu belirten Bulut, Milli takıma çağırılıp çağırılmaması benim kararım değil. Onun kararını Sayın Lucescu verecek. Ama bu demek değil ki Ertaç olsun, Sadık olsun Berk olsun veya diğer futbolcularımız olsun performanslarını düşürecekler. Aynı şekilde antrenmanda konsantre oldukları gibi maçta da konsantre olup o performanslarının üzerine koymaları gerekiyor, koyacaklardır. Her zaman kendilerinden söz ettirmeleri gerekir dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yeni Malatyaspor Gençlerbirliği Fenerbahçe Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title