Haberler

Evinin Önünde Gürültü Yaptığını Öne Sürdüğü 3 Kişiyi Av Tüfeğiyle Vurdu

Güncelleme:

Kütahya'da bir kişi, evinin önünde gürültü yaptığını öne sürdüğü 3 kişiyi çıkan tartışmada av tüfeğiyle vurdu. Yerde kanlar içinde yatan yaralılar, sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

Kütahya'da Sezai K., evinin önünde gürültü yaptığını öne sürdüğü 3 kişiyi çıkan tartışmada av tüfeğiyle vurdu. Sezai K. ile evinde misafir olan Mustafa Ç. gözaltına alındı.

Olay, saat 02.30 sıralarında Pirler Mahallesinde meydana geldi. Sezai K. ile kendisine misafir olan arkadaşı Mustafa Ç., evin önünde gürültü yapan Anıl T. (25), Yalçın Ş. (17) ve kardeşi Salih Ş. (16) ile tartıştı.

TARTIŞTIĞI KİŞİLERİ AV TÜFEĞİYLE VURDU

Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Mustafa Ç. tabancayla havaya, Sezai K. da av tüfeğiyle gruba ateş etti. Saçmaların isabet ettiği Anıl T. başından, Yalçın Ş. ile kardeşi Salih Ş. de kol ve bacaklarından yaraladı.

İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yerde kanlar içinde bekleyen 3 yaralı, ambulansla Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.

EVDEN BİRÇOK SİLAH ÇIKTI

Olayın ardından ev sahibi Sezai K. ile arkadaşı Mustafa Ç. gözaltına alındı. Evde olayda kullanılan tüfek, bahçede de 2 ruhsatsız tabanca bulundu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kütahya 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (59)

kızgın:

arabadan ve elemanların tipinden yola çıkarak eline sağlık diyorum

27
1
yanıtYanıtla
selim ah elim:

gecenin bu saatinde . olacak o kadar.

yanıt9
yanıt0
Kaplan:

Bizde gençtik gece yarısına kadar gezerdik. Ama elin evi önünde anırmazdık. Edebimizle boş meydanlığa gider muhabbetimizi ederdik. Olanlar hoş boşu bilmem. Ortalık eli tesbihli zibidi gibi giyinen eşşek gibi anıran edebi hayası olmayan çelimsiz süpürge sapı gibi gençler doldu. Bak yatanlara gör

28
0
yanıtYanıtla
derman:

dizilerin yüzünden böyle oluyor. Kurtlar vadisi, cukur v. s. böyle dizilerin yasaklanmasi lazim.

yanıt12
yanıt0
MERDA:

ABD BİZİ KISKANIYOR YAFFF. . HER YERDE A SKERİ ÜCRETDEN BEZMİŞ GENÇÇ YIGINLARII , , MERMİLER HAPLARR, BIÇAKLANMALAR KURŞUNLANMALAR. . MİLLETDE METAL YORGUNLUGUMU DESEM SİYASİ BIKKINLIKMI DESEMM. . . DESEMDE DESEM.

15
12
yanıtYanıtla
ADINIZI YAZINKİ:

LAN HAYVANUS-DOBROVKİ ULAN UTANMAZ SAHTECİ. SEFİL MAHLUKAT. LAĞIM AĞIZILI DEFOL LAN

yanıt10
yanıt11
Turist abi:

YAŞASIN CAHİLLİK, BU MİLLETE ACİLEN EĞİTİM LAZIM

15
5
yanıtYanıtla
KONTRA:

Eğitilmişi bu

yanıt0
yanıt0
TURİST ABİYE:

huzur İSLAMDADIR İMANLI OLMAKTIR. NAMAZDIR NİYAZDIR GERİSİ TEFERUATTIR BOŞ DUR. SANADA TAVSİYEM OLSUN. TURİST ÖMER

yanıt0
yanıt0
sahin gul:

egitimli millette bazilarina yaramiyor ama

yanıt0
yanıt0
Tüm 59 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title